8 jun.

zaterdag 8 juni 2024 tot zaterdag 8 juni 2024

Begin: 10.00 uur (v.a. 9.30 uur inloop met koffie en thee) Einde: 16.00 uur Thema: Zegenen Organisatie: Bron Lachai-Roi i.s.m. Local Houses of Prayer Locatie: Bron Lachai-Roi, Dalfsen Kosten: Geen. Mogelijkheid van gift. E-mailadres: welkom@lachairoi.nl Toelichting:

Dat gebed krachtig is, dat weten we wel. Maar hoe zit het eigenlijk met zegenen?
De leiders van de gebedsbeweging LHOP, Anne en David, komen voor het eerst naar Nederland voor een trainingsdag en zullen de principes rond zegenen met ons delen. Het zegenen doen we vanuit een verlangen om Gods Koninkrijk te zien doorbreken in mensenlevens in onze eigen leefomgeving. Ze nemen ons mee in de vele wonderen die zij al hebben gezien door te zegenen. En natuurlijk leer jij tijdens deze dag ook hoe je dat kunt toepassen voor jouw omgeving! Het onderwijs is een goede afwisseling van inhoud, ervaring en praktisch oefenen met elkaar. Je kunt na deze dag gelijk aan de slag.

Ffald-y-Brenin is een christelijk retraitecentrum/ gebedshuis in Wales. Local Houses Of Prayer (LHOP’s) is een initiatief dat voortkomt uit de grote wonderen die God doet in Ffald-Y-Brenin, en zoals is beschreven in het boek 'The Grace Outpouring'. Kijk voor meer info ook op de website www.localhousesofprayer.org en www.ffald-y-brenin.org.

Kom ook, meld je aan en ontmoet anderen, leer de principes van zegenen!
Neem je eigen lunch mee, voor koffie/thee en soep wordt gezorgd.

 • 20 jul.

  Mini DTS

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 22 jul.

  YNGbelieve Summercamp

  YNGbelieve
 • 22 jul.

  15-jarig Jubileum

  Camps4Kids
 • 22 jul.

  Kerkleidersdag

  New Wine