Wij laten ons controleren door het CBF

MissieNederland is door het CBF, de toezichthouder op goede doelen, sinds 2017 aangemerkt als 'Erkend Goed Doel'. Het CBF toetst of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. 

Tot aan 2016 voerde MissieNederland het keurmerk van de Raad voor Financiële Betrouwbaarheid. Het vernieuwde CBF-keurmerk voor erkende goede doelen heeft dit keurmerk vervangen.

Ons erkenningspaspoort

bekijken bij het cbf

Publicaties rondom goed bestuur

ons team en bestuur

Als deelnemer en/of donateur aan MissieNederland, wil je kunnen toetsen hoe we bestuur geven aan onze organisatie en het netwerk. We vinden het belangrijk om daar open over te zijn. Hieronder geven we je een overzicht van enkele documenten die je inzicht bieden in hoe we onze organisatie vormgeven.

De Belastingdienst heeft ons aangemerkt als ANBI

We zijn een algemeen nut beogende instelling

Heb je een klacht?

bekijk onze klachtenprocedure

Hoewel we het natuurlijk altijd hopen te voorkomen, kan het voorkomen dat je een klacht hebt over ons werk en/of onze communicatie. Om daar op een zuivere wijze mee om te kunnen gaan, hanteren we hiervoor een vooraf opgestelde klachtenprocedure. 

Hoe zit het met privacy?

bekijk onze privacyverklaring

Jouw privacy is waardevol. Daarom proberen we zo zorgvuldig mogelijk met de persoonsgegevens om die we van je ontvangen. In overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben wij daarvoor een privacyverklaring opgesteld. Wanneer je je gegevens met ons deelt, word je gevraagd om akkoord te gaan met deze verklaring.