22 okt.

dinsdag 22 oktober 2024

Begin: 8:30 Thema: Jezus & Discipelschap Organisatie: Jeugd met een opdracht Heidebeek Locatie: JmeO Heidebeek, Heerde Kosten: gratis E-mailadres: registrar@ywam.nl Toelichting:

De Discipelschap Training School (DTS) is een levensveranderende training van zes maanden. Deze training wordt georganiseerd door de wereldwijde zendingsbeweging Jeugd met een Opdracht (Youth with a Mission). Het Motto is: God kennen en Hem bekend maken. Tijdens een lesfase van 3 maanden wordt je getraind in het groeien als een discipel van Jezus. Hierna volgt er een outreach om in een cross-culturele setting uit te reiken en te proeven van zendingswerk.

Ben jij gepassioneerd over Jezus en wil je ontdekken welke rol jij mag spelen in God’s Koninkrijk? Kom eens naar de open dag om te kijken of de DTS iets voor jou is!

Tijdens deze dag zal Steven Navarro spreken over Jezus en Discipelschap. Steven komt uit de Verendigde Staten en is al jaren verbonden aan het werk van Jeugd met een Opdracht in Amsterdam. Steven zal spreken in het Engels wat naar het Nederlands vertaald zal worden. Naast deze les, zul je ook meegenomen worden in een tijd van aanbidding, wordt er een rondleiding gehouden over het terrein van Heidebeek en is er ruimte om vragen te stellen over de DTS. Naast deze dag is het ook mogelijk om de hele week mee te doen. Zie de website voor meer informatie.

 • 20 jul.

  Mini DTS

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 22 jul.

  YNGbelieve Summercamp

  YNGbelieve
 • 22 jul.

  15-jarig Jubileum

  Camps4Kids
 • 22 jul.

  Kerkleidersdag

  New Wine