Sla links over

  Wie doen er mee?

Deze deelnemers brengen samen de kerk in beweging:

Ontdekken


Hoofdinhoud

Netwerk rondom missie

 Onze focusnetwerken

Kerk & Global missions
Met ruim 60 zendingsorganisaties in het MissieNederland-netwerk werken we aan de mondiale missie.

Meer over dit netwerk

Kerk & Jeugd
Het netwerk Kerk & Jeugd bestaat uit meer dan 40 jeugdwerkorganisaties en honderden jeugdwerkprofessionals. Samen bewegen we de kerk om het evangelie door te geven aan de volgende generaties.

Meer over dit netwerk


  Nieuw

Gelijkwaardig leiderschap
Ons nieuwste netwerk heeft als doel recht te doen aan de roeping van mannen én vrouwen door gelijkwaardig leiderschap in de kerk te stimuleren.

Meer over dit netwerk


  Partnernetwerken

Heel de kerk en heel de wereld
MissieNederland is de Nederlandse vertegenwoordiger van de Evangelische (Zendings-) Alliantie. Samen met partnernetwerken als de Raad van Kerken, Micha Nederland, de Nederlandse Zendingsraad en SKIN zetten we ons in om de kerk te bewegen. 

Bekijk een overzicht 


Wat doet een netwerk?

Wat doet het MissieNederland-netwerk eigenlijk? Om dat uit te leggen, nemen we je graag mee in de metafoor van de dansvloer.

De dansvloer


Steun dit netwerk

Sta je achter onze missie om de kerk in beweging te brengen? En wil je ons ondersteunen met een gift? Dat waarderen we enorm!

Geef een gift


Sluit je aan

Wil jij persoonlijk, met je gemeente of je organisatie ook meedoen in dit missionaire netwerk? Sluit je dan bij ons aan. 

Word deelnemer


Ons mooie netwerk beweegt de kerk om de missie van Jezus uit te leven in wijk en wereld. Wij zijn een platform van mensen, kerken en organisaties die de (lokale) kerk uitnodigen, uitdagen en toerusten om in beweging te komen voor Gods missie.