Ontmoeting voor deelnemende gemeentes en organisaties van MissieNederland

Take-away-sessie: kerk & de wereldwijde missie

Afbeelding---global-missionsGeen mens weet hoe de toekomst eruitziet. In de coronapandemie leerden we dat we al onze plannen soms zomaar overboord kunnen gooien. Toch lijken we in een fase te komen waarin we stil kunnen gaan staan bij de lessen die we leerden vanuit de achterliggende anderhalf jaar coronatijd. 

Kerk & de wereldwijde missie

Welke ontwikkelingen in zending/global missions werden door de coronacrisis versterkt? We praten er 4 november 2021 over door met gemeenteleiders en iedereen die betrokken is bij wereldzending.

Speciaal voor deelnemende gemeenten en organisaties van MissieNederland
Deze ontmoetingen zijn alleen toegankelijk voor gemeenten en organisaties/kerkgenootschappen die deelnemer zijn van het MissieNederland-netwerk. Weet je niet of jouw gemeente of organisatie deelnemer is? Bekijk dan welke gemeenten en organisaties onderdeel zijn van het MissieNederland-netwerk. Is jouw gemeente nog geen deelnemer en wil je wel bij deze en toekomstige ontmoetingen aanhaken? Bekijk dan hier wat het betekent om deelnemer te zijn en word deelnemer

Aanmelden

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het gebruikersaccount van je organisatie of gemeente, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden (als vertegenwoordiger van jouw gemeente of organisatie).

Ontdek meer over de wereldwijde missie

Kom ook naar de andere take-away-sessies

5 oktober: Lessen rondom kerk & de volgende generaties

Praat 5 oktober 2021 met ons door over de lessen die professionals in jeugdwerk opdeden. Voor voorgangers, oudstenteams en anderen die willen leren over kerk-zijn met de volgende generatie(s).
Naar deze sessie

7 december: Lessen rondom kerk & de wijk

Hoe staat het met de verbinding tussen jouw gemeente en de wijk(en) waarin deze is gevestigd? Wat heeft de coronatijd ons hierover geleerd? Op 7 december 2021 praten we hierover met gemeenteleiders.
Naar deze sessie

Terug naar het overzicht