Ontmoeting voor deelnemende gemeentes en organisaties van MissieNederland

Take-away-sessie: kerk & de wijk

Take-aways-wijk-finn-hackshaw-FQgI8AD-BSg-unsplashGeen mens weet hoe de toekomst eruitziet. In de coronapandemie leerden we al onze plannen soms zomaar overboord kunnen gooien. Toch lijken we in een fase te komen waarin we stil kunnen gaan staan bij de lessen die we leerden vanuit de achterliggende anderhalf jaar coronatijd. 

Kerk met de wijk

Hoe staat het met de verbinding tussen jouw gemeente en de wijk(en) waarin deze is gevestigd? Wat heeft de coronatijd ons hierover geleerd? Op 7 december 2021 praten we hierover met gemeenteleiders en andere geïnteresseerden.

Speciaal voor deelnemende gemeenten en organisaties van MissieNederland
Deze ontmoetingen zijn alleen toegankelijk voor gemeenten en organisaties/kerkgenootschappen die deelnemer zijn van het MissieNederland-netwerk. Weet je niet of jouw gemeente of organisatie deelnemer is? Bekijk dan welke gemeenten en organisaties onderdeel zijn van het MissieNederland-netwerk. Is jouw gemeente nog geen deelnemer en wil je wel bij deze en toekomstige ontmoetingen aanhaken? Bekijk dan hier wat het betekent om deelnemer te zijn en word deelnemer

Aanmelden

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het gebruikersaccount van je organisatie of gemeente, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden (als vertegenwoordiger van jouw gemeente of organisatie).

Ontdek meer over kerk & samenleving

Terug naar het overzicht