Ontmoeting voor deelnemende gemeentes en organisaties van MissieNederland

Take-Away-Sessie #1: Dezelfde missie, andere tijden(?)

Op 7 juli organiseert MissieNederland een eerste uit een reeks online Take-Away-SessiesJan-Wolsheimer voor  deelnemende gemeenten en organisaties. Welke lessen hebben we tijdens de coronacrisis geleerd over de wijze waarop we kerkzijn en over de missie van de kerk? In de Take-Away-Sessie gaan we met elkaar in gesprek over diverse observaties en wat dit betekent voor de context van jouw gemeente.

Dezelfde missie, andere tijden(?)
Voorafgaand aan deze 'Take-Away-Sessie' deelt Jan Wolsheimer, directeur van MissieNederland, in een video wat zijn 'take-away' is vanuit de coronaperiode. Welke geleerde lessen voor de kerk geeft hij graag mee aan de lokale kerk? Je ontvangt de video van Jan (15 minuten) direct nadat je je aanmeldt.

Meer Take-Away-Sessies
In de Take-Away-Sessies stellen we de vraag: Welke geleerde lessen neem jij mee vanuit de coronacrisis? Wat hebben wij als netwerk geleerd over de wijze waarop we kerkzijn en de missie van de kerk? Voordat de sessie van start gaat, deelt een expert uit het MissieNederland-netwerk zijn of haar 'take-away', waarna deelnemers van het netwerk online met elkaar in gesprek gaan over hun 'take-aways'. De eerste Take-Away-Sessie is op 7 juli, de volgende sessies volgen na de zomer. Data vind je hier binnenkort. 

Ontmoeting voor deelnemers
Deze ontmoetingen zijn alleen toegankelijk voor gemeenten en organisaties/kerkgenootschappen die deelnemer zijn van het MissieNederland-netwerk. Weet je niet of jouw gemeente of organisatie deelnemer is? Bekijk dan welke gemeenten en organisaties onderdeel zijn van het MissieNederland-netwerk. Is jouw gemeente nog geen deelnemer en wil je wel bij deze en toekomstige ontmoetingen aanhaken? Bekijk dan hier wat het betekent om deelnemer te zijn en word deelnemer

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het gebruikersaccount van je organisatie of gemeente, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden (als vertegenwoordiger van jouw gemeente of organisatie).

Zes lessen die jouw kerk helpen om in beweging te zijn en blijven voor de missie van Jezus

Het afgelopen jaar voelde af en toe als een rollercoaster. We pasten ons voortdurend aan, niet wetende waar het naartoe ging. Ook leerden we in een hoog tempo vele lessen over hoe we als kerk het evangelie kunnen delen in deze tijd.

Bekijk ons jaarverslag
Zes lessen uit 2020.png