11 jan.

donderdag 11 januari 2024 tot donderdag 11 januari 2024

Begin: 20.00 uur Einde: 20.30 uur Thema: Toeleven naar Pasen met kinderen in de kerk Organisatie: Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap Locatie: Online Kosten: Gratis E-mailadres: info@bijbelbasics.nl Toelichting:

Doe jij de kindernevendienst of kinderkerk in je kerk en wil je je voorbereiden op Pasen? Meld je dan aan voor dit webinar van Bijbel Basics. In een halfuur helpt het NBG je op weg. Het webinar wordt twee keer gehouden: op 11 en 15 januari om 20.00 uur.

Het webinar wordt gegeven door kinderwerkspecialist Lucré de Man-van Putten en redacteur Ageeth de Ruiter. Er is een interactieve chat voor vragen en opmerkingen. Centraal staat het Bijbel Basics materiaal voor de veertigdagentijd: ‘Met vallen en opstaan – Met Petrus op weg naar Pasen’. Lucré en Ageeth lichten het thema toe, noemen de producten en bespreken hoe je die kunt gebruiken in je kerk. Aanmelden en kiezen voor 11 of 15 januari gaat via deze link. Kun je geen van beide avonden? Meld je dan toch aan, dan ontvang je een link waarmee je terug kunt kijken.

Bijbel Basics is de kindernevendienstmethode waarmee kinderen 200 essentiële Bijbelverhalen twee keer meekrijgen: eenmaal in de leeftijd tussen 4 en 8 jaar en eenmaal tussen 8 en 12 jaar. Bijbel Basics is gebaseerd op de kindertheologie: een open manier om met kinderen Bijbel en geloof te ontdekken. Wil je meer weten over Bijbel Basics, dan kun je het proefprogramma downloaden: bijbelbasics.nl/wat-is-bijbelbasics/.

 • 20 jul.

  Mini DTS

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 22 jul.

  YNGbelieve Summercamp

  YNGbelieve
 • 22 jul.

  15-jarig Jubileum

  Camps4Kids
 • 22 jul.

  Kerkleidersdag

  New Wine