Sla links over
Hoofdinhoud

Vrede!

vredesduif.jpgdonderdag 24 maart 2016 14:29

“Ik wens jullie vrede.” Dat is wat Jezus tweemaal zegt als Hij na zijn opstanding plotseling bij zijn discipelen in huis staat. “Zoals de Vader Mij heeft uitgezonden, zo zend Ik ook jullie uit. “

.

.
Wat kun je zeggen na de aanslagen in Brussel deze week, en die in Turkije vorige week? Woorden schieten tekort om de pijn, de machteloosheid en het verlies te omschrijven.

MissieNederland roept christenen in Nederland op om te bidden voor hen die direct getroffen zijn. Om te bidden voor een adequate reactie van de betrokken overheden.
Bid dat Jezus, de Vredevorst en opgestane Heer, kan werken te midden van zijn mensen. Bid dat christenen een zegen mogen zijn in hun omgeving. Dat zij vrede mogen brengen en iets kunnen laten zien van de opstandingskracht van Pasen.

Tegelijkertijd wil MissieNederland ook antwoord geven aan de oproep van de Raad van Marokkaanse Moskeeën in Nederland om gezamenlijk te bidden om vrede in de wereld. Laten we als een getuigenis gehoor geven aan deze oproep en waar het kan een vredegroet brengen aan de moskeeën en synagoges in onze gemeenten.

Gezegende en vredevolle Paasdagen,

Jan Wessels
Directeur MissieNederland

« Terug