Meeting voor gemeenteleiders met David Fitch

Webinar Merkbaar aanwezig tijdens de coronacrisis

David-Fitch.pngHoe ben je als gemeente merkbaar aanwezig in de wijk? Op vrijdag 24 april om 15.00 uur organiseert MissieNederland een webinar met David Fitch, professor theologie aan Northern Seminary in Chicago. Vanuit de Christian & Missionary Alliance (CAMA) heeft hij diverse kerken geleid als voorganger. David is getrouwd met Rae Ann en samen hebben zij een zoon: Max. Onlangs hebben hij en zijn familie zich aangesloten bij Peace of Christ Church in Westmont, een kerk die is geplant vanuit Life on the Vine - een gemeenschap waar David als voorganger heeft gewerkt. David is auteur van diverse boeken over kerk-zijn, waaronder het boek Merkbaar aanwezig.

Dit door CAMA Zending vertaalde boek beschrijft zeven disciplines waarin God nadrukkelijk belooft aanwezig te zijn, juist door de lokale kerk heen. Met pakkende verhalen en creatieve ideeën laat Fitch zien hoe deze disciplines eenvoudig toe te passen zijn in het dagelijks leven.

Recentelijk schreef hij een artikel in Outreach Magazine met de titel Finding a Pastor’s State of Mind waarin hij zich afvraagt hoeveel van ons gewone kerkleven terugkeert na de coronacrisis. Hij roept voorgangers op om zelf te verkeren in Gods aanwezigheid. Dit is wat Gods volk doet. Dit beschrijft wie we zijn in Christus. Dit is hoe wij voorgangers door een tijd als deze kunnen leiden, veel meer dan ons haasten door kerkdiensten online te zetten.

Dit webinar is vooral gericht op voorgangers en andere gemeenteleiders. David zal laten zien hoe zijn kerkplant omgaat met de crisis en welke lessen we kunnen leren. Het webinar is tot stand gekomen in samenwerking met de Christian and Missionary Alliance Nederland.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden.

Bereid je voor

Voor de online meeting maken we gebruik van het programma Zoom. Dit programma kun je nu alvast downloaden. Download de handleiding en zorg dat je klaar zit voor een goede online ontmoeting.

Bekijk de handleiding
Zoom-MissieNederland-paginaversie.png