Online ontmoeting voor (zendings)werkers: in het veld, teruggekeerd of op verlof

Online meeting Global missions - 30 maart

In samenwerking met InToMission en andere partners organiseerde MissieNederland aan het begin van de coronapandemie online meetings via Zoom rondom Global missions & corona. Inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder en zijn we erg benieuwd hoe het nu met iedereen is. Daarom organiseren we een reünie voor iedereen die eerder heeft deelgenomen aan deze ontmoetingen. Maar ook andere werkers die eerder niet zijn aangehaakt maar nu wel die behoefte hebben, zijn van harte welkom. 

We horen graag je verhaal. Hoe gaat het nu? Waar worstel je mee? Welke vragen heb je? Hoe gaat het met je missie? Zit je nog of inmiddels weer op je plek? Of toch nog steeds in Nederland? Ben je permanent teruggekeerd en zit je nog midden in je re-entry proces?

Neem deel aan onze online ontmoeting om samen om te delen, elkaar te bemoedigen, er voor elkaar te zijn en samen te bidden. Wil jij deelnemen? Meld je dan nu aan en ontvang een e-mail met daarin de Zoom-link voor de online ontmoeting.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden.

Bereid je voor

Voor de online meeting maken we gebruik van het programma Zoom. Dit programma kun je nu alvast downloaden. Download de handleiding en zorg dat je klaar zit voor een goede online ontmoeting.

Bekijk de handleiding
Zoom-MissieNederland-paginaversie.png