Doe mee met de online ontmoeting

Deze online ontmoeting via Zoom is voor iedereen die betrokken is bij global missions. We bieden graag een plek om je verhaal te delen en te luisteren naar de verhalen van anderen. Zowel de (zendings)werker in het veld, teruggekeerd of op verlof, als de medewerker van een zendingsorganisatie of lid van een thuisfrontteam of zendingscommissie van een lokale gemeente. Van harte welkom!

We horen graag je verhaal. Hoe gaat het nu? Waar worstel je mee? Welke vragen heb je? Hoe gaat het met je missie? Welke bemoedigende ontwikkelingen ervaar je? Neem deel aan de online ontmoeting om te delen, elkaar te bemoedigen, er voor elkaar te zijn en samen te bidden. 

Meld je aan

De volgende bijeenkomst is op maandag 27 september om 15.00 uur (CET). Wil jij deelnemen? Meld je dan nu aan via onderstaande knop en ontvang een e-mail met daarin de Zoom-link voor de online ontmoeting.

Aanmelden

Bereid je voor

Voor de online meeting maken we gebruik van het programma Zoom. Dit programma kun je nu alvast downloaden. Download de handleiding en zorg dat je klaar zit voor een goede online ontmoeting.

Bekijk de handleiding
Zoom-MissieNederland-paginaversie.png