21 mei

zaterdag 21 mei 2022 tot zaterdag 21 mei 2022

Begin: 9.30 Einde: 17.00 Thema: Become the leader that people want to follow Organisatie: Youth with a Mission Nederland Locatie: YWAM Amsterdam, Kadijksplein 18, 1018 AC Amsterdam Kosten: 15 euro E-mailadres: leadtomove@ywam.nl Toelichting:

Wat kun je verwachten?

Deze dag is Engels- en Nederlands-talig.

Met Lead to Move willen we de huidige generatie jeugdleiders inspireren om met Jezus te leven en te leiden. Vanuit die persoonlijk ontmoeting met Hem, hun specifieke passie en roeping te vinden. Daarmee op te staan en anderen mee te nemen in een beweging waar we God en Zijn koninkrijk meer gaan zien in Nederland.

Het wordt een unieke dag

Een dag waar je met andere jeugdleiders gaat connecten en leren. Er worden meerdere seminars aangeboden met diverse thema’s, zoals Gods stem verstaan, Identiteit, Gen-Z en hoe lees je je Bijbel, door mensen met expertise in dat gebied. Ontdek hoe jij jouw jeugdgroep kan laten zien en leren, dat God echt is! Zodat zij die ervaring weer gaan delen met anderen. De dag starten we met God te aanbidden, voorbede doen en een inspirerend woord. De dag is geheel verzorgd met koffie/thee en een heerlijke lunch.

 • 21 mei

  Children at Risk: Human Trafficking

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College
 • 24 mei

  Vrij Zijn Avondconferentie

  Vrij Zijn