30 aug.

vrijdag 30 augustus 2024 tot zaterdag 31 augustus 2024

Organisatie: Vrienden van De Hoop Locatie: De Blauwe Schuur, Amerongen Kosten: € 27,50 Toelichting:

Modder. Uitstekende boomstronken. Onvoorspelbare onverharde paden. Takken in je gezicht. Krappe bochten. Onpeilbare plassen. Materiaalpech. Vallen en weer opstaan. Afzien en elkaar er doorheen slepen. Dat is de MTB Callenge. Confronteer jezelf, help een ander.

Een MTB tocht is voor doorzetters en bikkelaars. Je trapt op vrijdag en/of zaterdag gedurende 10 uur jezelf het snot voor ogen voor de cliënten van De Hoop. Met elkaar beleef je hoogte- en dieptepunten en breng je deze uitdaging tot een goed eind. 

INSCHRIJVING & FONDSENWERVING 

De inschrijfkosten bedragen €27,50 voor één dag en €42,50 als je beide dagen deelneemt. Overnachten kun je voor €17,50 p.p. Daarnaast zamel je minimaal €50,00 sponsorgeld in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen en geholpen worden bij De Hoop. 

Met je eigen tent kun je overnachten op het evenemententerrein. Er is ook een beperkt aantal bedden in de slaapzaal aanwezig.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig geld in kunt zamelen voor het werk van De Hoop. Heb je hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College
 • 24 mei

  Vrij Zijn Avondconferentie

  Vrij Zijn
 • 24 mei

  Envision Kick-Off

  CAMA ZENDING | ENVISION