Mockup-gevolgen-corona-kerk.pngVijf wereldwijde perspectieven en 28 strategische vragen voor kerken en missionaire organisaties in Nederland

De impact van het coronavirus en de maatregelen die veel overheden hebben genomen is groot en leidt wereldwijd tot verontrusting, ontwrichting en verdeeldheid. Hoe reageren kerken en missionaire organisaties hierop? Wat gebeurt er met de ‘grote opdracht’ als de wereld in een langdurige lockdown en economische recessie gaat? Waar liggen de kansen en uitdagingen?

Het Nieuwe Kerken en MissieNederland brengen een trendrapport uit waarin deze vragen worden beantwoord. Het e-boekje biedt 5 wereldwijde perspectieven en 28 strategische vragen voor kerken en missionaire organisaties in Nederland. Het is geschreven door journalist Marc van der Woude en reikt cruciale inzichten aan om door deze onzekere transitietijd te koersen.

Download het trendrapport: wat is jouw situatie?

Ik werk voor een deelnemende gemeente of organisatie van MissieNederland

Download het trendrapport gratis. Hiervoor heb je wel een account nodig dat gekoppeld is aan je gemeente of organisatie.
Gratis downloaden

Ik weet niet of mijn organisatie of gemeente deelnemer is van MissieNederland

Bekijk ons deelnemersoverzicht en type de naam van je gemeente of organisatie in het zoekvenster.
Bekijk onze deelnemers

Ik ben niet betrokken bij een deelnemer van MissieNederland

Sluit je met jouw gemeente of organisatie aan bij het netwerk dat de kerk beweegt. Overweeg om nu deelnemer te worden.
Meer informatie

Ik ben niet betrokken bij een deelnemer van MissieNederland

Op basis van een gift vanaf 15 euro kun je het boekje downloaden via de website van Het Nieuwe Kerken.
Naar hetnieuwekerken.nl

Het Nieuwe Kerken

Op de website Het Nieuwe Kerken kun je de belangrijkste publicaties en materialen downloaden die in het trendrapport worden genoemd. Je kunt je inschrijven voor een gratis nieuwsbrief waarin je eens per maand een update ontvangt over relevante trends en innovatie in coronatijd. Ook is het mogelijk om een zoomsessie of wandelconsult te boeken als je wilt sparren over de strategische vragen van je eigen gemeente of organisatie.

www.hetnieuwekerken.nl
Het-nieuwe-kerken---logo.png