Supergeslaagd!

Wat ons betreft was het een supergeslaagde eerste online TCK-ontmoeting! Een leuke opkomst en extra leuk dat er op deze manier ook TCKs vanuit andere landen aanwezig konden zijn. De tijd vloog voorbij en was eigenlijk gewoon veel te kort :-)

Nu zijn we natuurlijk ook enorm benieuwd hoe jij de ontmoeting ervaren hebt en hopen dat je via onderstaand formulier je feedback met ons wilt delen.

Alvast bedankt hiervoor en graag tot ziens bij een volgende (online) TCK-ontmoeting!

Third Culture Kids NL

Deel je feedback

Kalender 
Woon je in het buitenland? Vul dan het land in.
Zo ja, licht dan je antwoord toe.
Wij vonden het uurtje voorbij vliegen en eigenlijk veel te kort. We hadden graag meer tijd genomen voor het spel en ook voor de kleine groepjes om met leeftijdgenoten door te praten. Hoe vond jij dit? Hoelang zou de ontmoeting wat jou betreft mogen zijn?
Zou je opnieuw deelnemen aan een online TCK-ontmoeting om zo ook met andere TCKs verspreid over de wereld te connecten?
Zijn er specifieke onderwerpen waar je geïnteresseerd in bent om het met elkaar over te hebben bij een eventuele toekomstige TCK-ontmoeting?
Indien je nu of binnenkort in Nederland woont, ben je dan geïnteresseerd om op een zaterdag bij een fysieke TCK-ontmoeting te zijn zodra dat weer mogelijk is? (regio Gelderland) Zo ja, hou alvast rekening met zaterdag 26 september 2020.
Op dit e-mailadres houden we je graag op de hoogte over toekomstige TCK-activiteiten en ontmoetingen.
We gaan verantwoord om met jouw gegevens. Op www.missienederland.nl/privacy lees je hoe we dat doen.