Een online ontmoeting met andere TCKs

Third Culture Kids NLSpeciaal voor TCKs organiseren we op zaterdag 8 mei 2021 twee gezellige online ontmoetingen via Zoom. Gewoon ongedwongen connecten met andere TCKs. Woon je inmiddels weer in Nederland of ben je nu tijdelijk hier vanwege de coronacrisis? Of woon je in het buitenland en vind je het leuk om andere TCKs online te ontmoeten? Meld je dan hieronder meteen aan!

In de ochtend organiseren we van 11.00 - 12.00 uur (Nederlandse tijd) een online ontmoeting voor TCKs die op de basisschool zitten. We gaan in kleinere groepen uiteen (groep 3 t/m groep 5 en groep 6 t/m groep 8).

In de middag organiseren we van 13.00 - 15.00 uur (Nederlandse tijd) een online ontmoeting voor TCKs die op de middelbare school zitten. Ook hier gaan we uiteen in kleinere groepen.

Houd er rekening mee dat je per ontmoeting maar in één groep kan worden ingedeeld als je met meerdere TCKs meedoet via hetzelfde scherm.

P.S. zit je niet meer op de middelbare school maar wil je wel graag deelnemen? Van harte welkom. We kunnen in de middag gerust een apart groepje vormen. Geef hieronder dan je leeftijd door i.p.v. in welke klas je zit.

Meld je aan

Op dit e-mailadres ontvang je de Zoomlink voor de online ontmoeting(en).
Vul het aantal TCKs in die je wilt aanmelden.
Meld je meerdere TCKs aan? Vul dan per TCK de voornaam in, gescheiden door een komma.
Meld je meerdere TCKs aan? Geef dan per TCK aan in welke groep of klas ze zitten van de basis- of middelbare school.
Vul 1 in als iedere TCK een eigen scherm heeft. Indien dit niet zo is, vul dan het aantal TCKs in die via hetzelfde scherm deelnemen.
TCKs
We gaan verantwoord om met jouw gegevens. Op www.missienederland.nl/privacy lees je hoe we dat doen.