Help ieder minder bedeeld kind op kamp: Ik weet iemand!

Camps4 Kids

17 mei 2024 om 16:00
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

"En nu ga Ik (Jezus) heen naar Hem (God) Die Mij gezonden heeft, en niemand van u vraagt Mij: Waar gaat U heen? Maar omdat Ik deze dingen tot u gesproken heb, heeft de droefheid uw hart vervuld. Maar Ik zeg u de waarheid: Het is nuttig voor u dat Ik wegga, want als ik niet wegga, zal de Trooster niet naar u toe komen; maar als Ik heenga, zal ik Hem naar u toe zenden." - Johannes 16:5-7 (HSV)

Deze week zit tussen Hemelvaart en Pinksteren in en Jezus vertelt in dit stukje zijn discipelen dat zij het zonder Hem moeten doen, na Zijn hemelvaart. Dit weekend vieren wij Pinksteren, een bijzonder christelijk feest, omdat wij vieren dat die Trooster, die Heilige Geest werd uitgestort over de schepping. Over jou en mij.

Deze Heilige Geest, die bidt Camps4Kids jou toe! Onze wens is dat jij je door deze Trooster zal laten sturen in alles wat jij mag doen voor Hem in dit leven.

En dit is precies wat wij met Camps4Kids najagen: meer van die Trooster, meer van die Geest! Bidt er niet alleen om, maar handel er ook naar...

Wat vragen wij (jo)u te doen? 2 dingen:

1. Geef deze Trooster door aan een minder bedeeld kind

Geef een minder bedeeld kind een kans om de Here Jezus te ontmoeten door Zijn Trooster.

Wij hebben een ondernemer die dit jaar garant staat om 50(!) minder bedeelde kinderen via ons SponsorKidsFonds mee laten gaan met onze kampen. Ja, je leest het goed! Alle kampen zijn gereduceerd naar  E 35,-. De rest van het kampbedrag wordt door de ondernemer aangevuld.

Wanneer jij een minderbedeeld gezin kent waar de kinderen ECHT een vakantie nodig hebben, geef ze op voor een van onze kampen (Let op! Vol=Vol).

2. Geef deze Trooster door aan jouw kind

Geef (jo)uw eigen kind op voor een van onze kampen en geef hen de mogelijkheid diezelfde Here Jezus te ontdekken door Zijn Trooster. Wij hebben in verband met Pinksteren onze jaarlijkse speciale actie: GRATIS! een kleurrijke BEACHBALL cadeau wanneer jij je kind opgeeft VOOR 1 JUNI! (zolang de voorraad strekt).

Help ieder kind op kamp deze zomer! Het kind van jou en het kind van dat minderbedeelde gezin dat echt een vakantie nodig heeft! En ja, die bal krijgen zij natuurlijk ook...

Lees verder