6 apr.

zaterdag 6 april 2024

Begin: 10:00 - vrije inloop Einde: 15:00 Thema: Bidden voor moslims tijdens de ramadan Organisatie: Loving & Serving Muslims´╗┐ Locatie: De Grote Pekken 11 - 3901 JB in Veenendaal Kosten: Gratis toegang - er is een collectebus Toelichting:

In de afgelopen 25 jaar zijn er wereldwijd meer moslims tot geloof in Jezus gekomen dan in de 500 jaar ervoor!

Moslims zien de ramadan als een tijd van bezinning en het actiever zoeken naar God. Droom jij er ook van dat deze zoekende mensen Jezus ontmoeten en Hem gaan volgen? Bid dan met ons mee op zaterdag 6 april!

De Nacht van Kracht valt dit jaar in de nacht van 5 op 6 april, dit is een speciale dag (nacht) tijdens de ramadan. Moslims geloven dat dit bij uitstek de nacht is dat Allah hun persoonlijke gebeden hoort. Bovendien telt elk gebed tijdens deze nacht 1.000x zoveel als een ‘normaal’ gebed. Veel moslims bidden dan ook de hele nacht door. Daarom willen wij samen op deze dag voor hen bidden. Dat ook zij de liefde, genade en vergeving van Jezus leren kennen.

Programma:
De gebedsdag is op zaterdag 6 april 2024 tussen 10:00 en 15:00 uur (vrije inloop). We gaan samen bidden op verschillende manieren in verschillende tijdsblokken. Hierdoor kan je ook prima later aanhaken of eerder weggaan.

Voor lunch wordt gezorgd (12:15 - 13:00 uur). Heb je specifieke dieetwensen of allergieën, neem dan voor de zekerheid zelf lunch mee.

Kosten & aanmelden:
Deze Gebedsdag is gratis te bezoeken en vooraf opgeven is niet nodig.

Dit gebedsproject is afhankelijk van giften en daarom zal er een collectebus en QR-code beschikbaar zijn om een vrijwillige bijdrage te geven, mocht je dit op je hart hebben.

Adres:
De Grote Pekken 11 3901 JB Veenendaal - op loopafstand van station Veenendaal Centrum. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig.

Van harte welkom!

Deze gebedsdag wordt georganiseerd door diverse organisaties betrokken bij het netwerk Loving & Serving Muslims

 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 22 apr.

  TOP-Avond

  Youth For Christ