Wellicht ken je ze wel: de verhalen over moslims die dromen ontvangen over Jezus.
Niet zelden volgt op zo'n droom een ontmoeting met een christen die het evangelie met hen deelt.
Toch zijn zulke levensveranderende ontmoetingen niet vanzelfsprekend. 

Hoe kunnen jij en jouw geloofsgemeenschap de liefde van Jezus delen met moslims, waar zij ook leven?

Op welke manier kan jij vanuit naastenliefde ondersteuning bieden waar de nood het hoogst is?

Ontdek hoe jij kunt helpen

Verken het onderwerp


Kijk meer seminars van de Pinksterconferentie via de website van Opwekking

Dromen van Jezus

Wereldwijd zijn er duizenden moslims die dromen over Jezus. Geweldig toch? Dan hoeven wij hen niet meer over Jezus te vertellen… of wel? Maar hoe begin je eigenlijk een gesprek met een moslim? Een gesprek waarin je over Jezus kan getuigen? Kijk nu het seminar terug van de Pinksterconferentie van Opwekking om meer hierover te ontdekken aan de hand van inspirerende verhalen en getuigenissen.


Met dank aan stichting Opwekking. Ontdek meer over onze samenwerking met Opwekking.

Moslims, jij en Jezus

Is het mogelijk voor een moslim om een volgeling van Jezus te worden? Bekijk dit seminar en ontmoet een ex-moslima*. Ontdek hoe de Nederlandse Arianne haar geloof deelt met moslims en leer over materialen die jou kunnen helpen om het goede nieuws van Jezus met hen te delen.

*Sahabat groeide op in een Turks gezin en was al heel jong zeer toegewijd moslim. Vanwege opmerkingen van een vriendin over Jezus begon ze op haar 23e te zoeken en de Bijbel te bestuderen. Ze kwam tot geloof en vraagt zich nog steeds af: waarom had niemand mij eerder over Jezus verteld?

Kom in beweging

BDK - artikel Het nieuwe bijbellezenHoe kun jij in actie komen om moslims lief te hebben en te dienen? En hoe neem je jouw geloofsgemeenschap daarin mee? Diverse organisaties uit het netwerk Loving & Serving Muslims bieden inspirerende en opbouwende materialen voor evangelisatie onder moslims, gebedstips, Bijbelstudiemateriaal en meer.

Bekijk het overzicht


Artikelen over de kerk & islam

naar alle artikelen

Faiza zoekt naar antwoorden

Faiza, uit Algerije, vertelt dat ze van Jezus houdt, maar dat ze niet veel weet over de boodschap van het evangelie. Sar…
Lees verder

Een zegen voor de mensen om ons heen

Mijn vrouw en ik zijn enige tijd geleden vertrokken naar het buitenland. Wij wonen daar in een heel ander land, met een …
Lees verder

Nasra is op zoek naar de waarheid

Arab Vision produceert video’s en andere inhoud in het Arabisch en andere talen die gesproken worden in de Arabisc…
Lees verder

Deelnemers van het netwerk Loving & Serving Muslims

L&SM deelnemers overzichtLoving and Serving Muslims bestaat uit zestien organisaties die op hun eigen manier missionair bezig zijn, maar allemaal hart voor moslims hebben. Ontdek hoe deze organisaties moslims liefhebben en dienen en lees meer over hoe we samenwerken in dit netwerk. 

Netwerk Loving & Serving Muslims