3 jun.

zaterdag 3 juni 2023

Begin: 9.30 Einde: 15.30 Thema: Bouwen aan je thuisfrontteam Organisatie: InToMission Locatie: De Opstandingskerk, Achter de Hoven 272, 8933 CM Leeuwarden Kosten: €10 per persoon of €20 per thuisfrontteam Toelichting:

Bouwen aan je thuisfrontteam

Regionale Thuisfrontteamdag op zaterdag 3 juni 2023 van 9.30 tot 15.30 uur in Leeuwarden

Veel thuisfrontteams worstelen met de gedachte; hoe blijven we voor langere tijd gemotiveerd en gecommitteerd aan onze missionair werker? Er ontstaan onuitgesproken verwachtingen of verschillende visies binnen een thuisfrontteam. Waar doen we het eigenlijk voor? Wat is de missie van onze missionair werker? Of zijn we meer een soort van verlengde arm van een zendeling? Is er tijd om even stil te staan hoe je als thuisfrontteam functioneert en waarvoor jullie het allemaal doen?

Op deze dag willen we samen nadenken over wat je verwachtingen zijn, je droom en visie als thuisfrontteam. Ook zullen we in gaan op de diverse functies binnen een thuisfrontteam en hoe je jouw functie vorm kan geven. Hoe bouw je samen aan je thuisfrontteam zodat het staat als een huis!

We nodigen je van harte uit op deze dag om ervaringen uit te wisselen met andere thuisfrontteams, om je te laten inspireren en samen te bouwen aan je thuisfrontteam. Ben je nog in de opstartfase van het opzetten van een thuisfrontteam? Ook dan ben je van harte welkom! 

Locatie: We worden hartelijk ontvangen door de Opstandingskerk in Leeuwarden. Adres: Achter de Hoven 272, 8933 CM Leeuwarden. Voor het gebouw zijn vier invalide parkeerplekken. Andere parkeergelegenheden vind je rondom de kerk: in de zijstraten of op de omliggende pleintjes.

Catering: Er wordt op deze dag gezorgd voor drinken en een soepje. Verder vragen we je om je eigen lunch mee te nemen.

Kosten: €10,- bij 1 persoon, €20,- per thuisfrontteam (bij 2 en meer leden van hetzelfde thuisfrontteam)

Aanmelden: stuur een mail naar info@intomission.nl met je naam, de naam van je werker en/of naam van je thuisfrontteam, en eventueel met hoeveel personen je komt (vanuit hetzelfde thuisfrontteam).

Voor vragen kun je ook terecht bij InToMission.

 • 19 mei

  Lofprijsavond

  Vrienden van De Hoop
 • 21 mei

  Children at Risk: Human Trafficking

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College