1 apr.

zaterdag 1 april 2023 tot zaterdag 1 april 2023

Begin: 19:30 Einde: 22:30 Thema: Samen God aanbidden en delen van wat Hij doet, ontmoeting en inspiratie. En jij bent meer dan welkom! Organisatie: Alongsiders Nederland Locatie: Nautilus college, Paul Kleestraat 35 Almere Kosten: Gratis toegang E-mailadres: mart-jan@alongsidersnederland.org Toelichting:

Begin 2023 zijn we met een groep enthousiastelingen naar Cambodja gegaan. We brachten een bezoek aan Shalom Valley en verschillende andere projecten - inmiddels kunnen we zeggen het het super gaaf was. Wat hebben we veel van Gods grootheid gezien. En daar willen we graag van delen.

Dat doen we tijdens de Worship 'n Share. Zorg dat je erbij bent!

Worship - Aanbidding

Samen willen we onze God grootmaken. Zingen, danken en aanbidden.

In Cambodja hebben we ook veel momenten van aanbidding gehad. Tijdens het kamp, tijdens de diensten op zondag, samen met broers en zussen. Soms stond de taalbarrière ertussen - maar zo gaaf om de eenheid in Jezus te ervaren. Die eenheid zoeken we ook tijdens deze avond. Samen, op God richten. Jij bent meer dan welkom.

Een aantal van de songs die we samen gaan zingen hebben tijdens de reis een speciale betekenis gekregen, die willen we graag delen.

Share - Getuigenissen

Ervaar jij ook dat het zo opbouwend is als je getuigenissen hoort? Als je mensen hoort vertellen over wat God heeft gedaan? Dat is precies wat we gaan doen tijdens dit evenement.

Tijdens de reis naar Cambodja hebben we God aan het werk gezien. In de levens van de mensen die we mochten bezoeken, maar ook in de levens van onszelf. Kom en raak geinspireerd.

 • 14 jun.

  Bijbel & AI Hackathon

  EO en NBG
 • 15 jun.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 15 jun.

  Huis van Gebed Gebedsdag

  Rafaƫl Nederland
 • 17 jun.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg