21 apr.

donderdag 21 april 2022

Begin: 19.00 uur Thema: ‘Wat heb ik aan de kerk?' Organisatie: EO, MissieNederland, CHE en de Protestantse Kerk Locatie: EO, Hilversum Kosten: Gratis Toelichting:

In een avondvullend programma vervolgt Elbert Smelt zijn zoektocht naar de toekomst van de kerk. In twee gespreksrondes, afgewisseld met muziek, ontmoet Elbert diverse gasten en duiken zij met elkaar in het thema ‘Wat heb ik aan de kerk?’. 

In de eerste gespreksronde zitten Jan Martijn Abrahamse, Esther Stoorvogel, Eric Rufyiritana, Dorina Nauta en David van der Meulen aan tafel om met elkaar na te denken over de vragen ‘Wat zoek ik in een kerk? Wat is kerkzijn precies en zijn de antwoorden op deze vragen veranderd ten opzichte van 20 jaar geleden?’ 

Na een muzikale onderbreking schuiven Tabitha van Krimpen, Kees van Ekris, Reinier Sonneveld en Nelleke Plomp aan om in de tweede ronde met elkaar door te praten over de vragen ‘Hoe is spiritualiteit veranderd? Heb ik daar de kerk voor nodig en heeft de kerk mij nodig? Wat zoeken millennials en hoe sluit je daar als kerk op aan?’. 

 • 24 jun.

  Bestudeer Openbaring

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 29 jun.

  Zomerfestival

  De Wittenberg
 • 1 jul.

  Summerschool Een preek die staat als een huis

  Geloofwaardig Spreken
 • 3 jul.

  Christ's Hope Kringavond 'Zoek het Recht'

  Christ's Hope Nederland