20 mrt.

zaterdag 20 maart 2021

Organisatie: Opwekking Locatie: Online Toelichting:

Het Opwekking Worship Weekend is een weekend vol inspiratie, lofprijzing en aanbidding, waarbij ook de nieuwe Opwekkings­liederen worden aangeleerd en opgenomen. Iedereen die ervan houdt om God te aanbidden is van harte uitgenodigd om het weekend mee te maken. 

Worship Weekend online

Dit jaar hebben we bij de start van de voorbereidingen twee sporen voorbereid: een weekend op De Betteld in Zelhem (het 'fysieke' event), en een online event. Medio februari hebben we besloten om een deel van het Worship Weekend te annuleren; het betreft het programma dat we op De Betteld aanbieden. Graag hadden we daar met elkaar een prachtig weekend beleefd, maar dat is vanwege de geldende coronamaatregelen helaas niet mogelijk. Maar natuurlijk gaat het online programma wèl door.

Aanbidding, workshops en nieuwe Opwekkingsliederen

We hebben voor zaterdag 20 maart een geweldig programma samengesteld met o.a. een liveconcert van de Opwekkingsband, een aanbiddingsconcert van InSalvation, inspirerende workshops van de bandleden van InSalvation en Talitha Nawijn. De dag wordt afgesloten met een aanbiddingsconcert met daarin de nieuwe Opwekkingsliederen. Daarnaast geeft het online ticket toegang tot uniek materiaal zoals de videoserie ‘the story behind the song’ en worship tutorials. De online workshops en andere content kan na het weekend terug worden gekeken.

Doe mee met je hele zang- en muziekteam

Het Opwekking Worship Weekend is een geweldige mogelijkheid om samen als muziekteam en zanggroep van je kerk of gemeente inspiratie op te doen. Samen opnieuw ontdekken hoe krachtig lofprijzing en aanbidding is, leren van professionele zangers en muzikanten en meteen als een van de eersten de nieuwe Opwekkings­liederen aanleren! Zet 20 maart apart om toegerust te worden voor je taak in de gemeente, en gebruik de input vanuit de workshops en de concerten om te groeien in aanbidding. 

Aanbiddingsconcert op zaterdagavond

Mensen die niet de hele dag kunnen deelnemen bieden we de mogelijkheid om zaterdagavond aan te haken bij het het aanbiddingsconcert onder leiding van Elisa Krijgsman. Een avond vol aanbidding met de Opwekkingsband en de nieuwe serie Opwekkingsliederen! 

 • 14 jun.

  Bijbel & AI Hackathon

  EO en NBG
 • 15 jun.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 15 jun.

  Huis van Gebed Gebedsdag

  Rafaƫl Nederland
 • 17 jun.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg