30 aug

zondag 30 augustus 2020 tot vrijdag 4 september 2020

Tijd: 19:00 uur Organisatie: Le Rucher Nederlands Debriefing team. Locatie: De Glind (vlakbij Barneveld) Kosten: €475 euro per persoon en €900 euro voor echtparen E-mailadres: hdw@lerucher.org Toelichting:
De Holland Debriefing Week is een week voor christelijke werkers die God dienen of gediend hebben in een crossculturele situatie. De week is gebaseerd op het debriefing model dat is ontwikkeld door Le Rucher Ministries.
Getuigenissen
“Een onvergetelijke intensieve week! Eigenlijk zouden veel meer werkers van zo’n week gebruik moeten maken en profiteren van deze ministry”.
“ Loslaten en het verwerken van de pijnlijke veranderingen in ons team, erkennen wat de persoonlijke effecten waren op mijzelf en welke angsten daardoor ontstaan zijn. Niet alleen zonde en fouten, maar ook pijn heeft een plaats nodig bij het kruis”.
“ Nog nooit heb ik een week beleefd met zoveel geestelijke diepgang. Aan het eind van de week naar het Kruis geleid worden was zo “powerful” en bevrijdend dat me de woorden ontbreken om deze ervaring te beschrijven”.
 • 2 jul

  Online INNOV8-café

  MissieNederland
 • 22 jul

  New Wine Zomerconferentie 2021

  New Wine
 • 3 aug

  Individueel begeleide Stilteretraite

  Interserve
 • 3 sep

  Online INNOV8-café

  MissieNederland