3 jun.

maandag 3 juni 2024 tot vrijdag 7 juni 2024

Begin: 8:30 Einde: 15:00 Thema: Wij gaan voor een moreel weerbare generatie! Organisatie: Jeugd met een Opdracht Heidebeek Locatie: Jeugd met een Opdracht Heidebeek, Heerde Kosten: 175 euro E-mailadres: car@ywam.nl Toelichting:

De Children at Risk school is een training van 3 maanden voor mensen die op de bres willen staan voor kinderen, graag werken met kinderen en verandering willen zien in hun leven. De focus ligt op kinderen die te maken hebben met oorlog, ziekte, armoede, mensenhandel, verwaarlozing, handicaps en ongerechtigheid. Studenten leren om kinderen in nood bij te staan en krijgen een overzicht van de ontwikkeling van kinderen.

No Apologies is een karaktervormend programma voor jongeren van elf tot achttien jaar. Het geeft hen inzicht in moreel bewustzijn, moreel geweten en moreel handelen. De volgende modules komen aan bod: imago, vriendschappen, media, risicogedrag, seksualiteit en weerbaarheid. Ze worden uitgedaagd om na te denken over zichzelf, hun omgeving en de keuzes die ze maken. Deze training wordt gegeven door trainers van Stichting No Apologies. In de CAR school wordt deze training enkel in het Engels gegeven.

  • 9 mei

    Life Tienerevent

    i.s.m. CAMA zending
  • 9 mei

    Missions Festival

    Youth With A Mission
  • 17 mei

    Pinksterconferentie 2024

    Opwekking
  • 21 mei

    Children at Risk: Human Trafficking

    Jeugd met een Opdracht Heidebeek