Thuisfrontteams: (Uit)gezonde ondersteuning

Online toerustingsavond voor thuisfrontteams

Speciaal voor thuisfrontteams organiseren we samen met organisaties uit het MissieNederland-netwerk een toerustingsavond via Zoom op donderdag 27 oktober 2022. 

(Uit)gezonde ondersteuning

Hoe kan een missionair werker gezond blijven in zijn of haar uitzending? Hoe kan je als thuisfrontteam je werker daarin ondersteunen? Op deze online avond gaan we aan de hand van 7 tips in op hoe je als thuisfrontteam jouw missionair werker op een gezonde manier kan ondersteunen.

Maar niet alleen jouw werker, ook zijn of haar partner en gezin. Als de kinderen in het gezin niet lekker in hun vel zitten heeft dat effect op de missionair werker(s) en hun uitzending. Wat kun je als thuisfrontteam betekenen voor de kinderen van een zendingsgezin, ook wel Third Culture Kids (TCKs) genoemd. Voor hen is het leven in het buitenland soms het enige wat ze kennen en is Nederland, en ook jullie als thuisfrontteam, vooral bekend van verlofperioden.

Heel vaak denken missionair werkers dat ze het wel redden, soms werken ze 24/7 en zijn ze zich niet meer bewust van een hele ongezonde werk- en levensstijl. Als thuisfrontteam kan je hen een spiegel voor houden, maar wat zijn dan de meest belangrijke aspecten? En hoe pak je dat op een goede manier aan? Kom en ontdek het belang van (uit)gezonde ondersteuning!

Deze avond is ook erg interessant voor werkers die (nog) geen thuisfrontteam hebben. 

Programma

We starten om 19:30 uur en sluiten het programma af rond 22:00 uur. Tussendoor hebben we een kwartier pauze. Kijk bij 'Programma' voor meer informatie. 

Zoom

De online toerustingsavond vindt plaats via Zoom. Mocht je met meerdere thuisfrontteamleden willen deelnemen aan deze avond dan is het belangrijk dat iedereen zich apart aanmeldt. Hiermee kunnen we het aantal beschikbare plekken binnen Zoom reguleren. Mocht je met meerdere leden in dezelfde ruimte via hetzelfde scherm mee willen doen, dan is dat wel mogelijk. 

Achteraf terugkijken

We nemen de avond op dus lukt het je niet om er 27 oktober bij te zijn maar zou je wel graag de opname achteraf terugkijken? Geef je dan op en ontvang begin november de link om de opname terug te kijken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De kosten voor de toerustingsavond zijn €5,- per persoon (of aanmelding). Na aanmelding ontvang je een factuur die je via de opgegeven machtiging of zelf via iDeal of overboeking kunt betalen.