Overzicht downloads

Op deze pagina kan je de presentaties en uitgeschreven bijdrage van de meeste sprekers downloaden. Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn.

Dowload hier de PowerPoint presentatie van het symposium, met o.a. de bijdrage van Romkje Fountain en de slides van Miranda Klaver.

Download hier het handboek van het symposium.

Sessie 1: Het verhaal van JmeO van binnenuit

 

Sessie 2: Ervaringen, observaties en evaluaties

Sessie 3: Ervaringen, observaties en evaluaties

Sessie 4: Academische reflecties

Academische reflecties op: 

  • Culturele aspecten: Miranda Klaver, hoogleraar Antropologie van de Religie aan de Faculteit Godsdienst en Theologie van de Vrije Universiteit Amsterdam.
  • De spotlight op het leiderschap van JmeO: Laura Dijkhuizen, academisch decaan en docent aan de School voor Theologie van Stichting Academie van Amsterdam, promovendus van de Faculteit Theologie en Religie met als onderzoeksonderwerp.
  • Kerken en jeugdwerk: Jos de Kock, rector van de Evangelische Theologische Faculteit in Leuven en coördinator van het ETF-onderzoekscentrum ISREYM (Institute for Research on Youth Ministry).
  • Missionaire geschiedenis, praxis en theologie: Evert Van de Poll, hoogleraar missiologie en godsdienstwetenschappen aan de Evangelische Theologische Faculteit te Leuven.(PPT)

Sessie 5: Conclusies en perspectief

Conclusies en perspectieven voor…

Kosten

Deze materialen zijn gratis te downloaden. Vind je ze waardevol? Geef dan een gift!

Partners en sponsors betrokken bij de organisatie van dit symposium:
MissieNederland, Evangelische Theologische Faculteit, Inspirare, Christelijke Hogeschool Ede, JmeO Nederland en Schuman Centre for European Studies.

MissieNederland FCvoor web etf-logo-1inspirareLogo-CHE-downloadlogo JMEO NLSC-logo-