Vrij om te kiezen voor Jezus

Logo No Choice.png

Elke dag hebben wij een keuze. We kunnen kiezen om Jezus alle ruimte te geven in ons leven, en over te geven aan zijn genade en waarheid. We hebben de keuze om ons door Hem vrij te laten maken van alles wat ons vastbindt. En zo krijgen we nog meer vrijheid om keuzes te maken. Keuzes die zoveel mogelijk rechtdoen aan Gods bedoelingen voor het leven.

Maar wat als je die keuze niet hebt? Voor drie miljard mensen is dat het geval. Voor hen vragen achttien organisaties gezamenlijk aandacht met de campagne No Choice.

Bekijk de website van No Choice

Pubquiz over de minst bereikten tijdens de Digitale Pinksterconferentie

Het is tijd om te kiezen in de pubquiz van No Choice. Zijn er 1, 2 of 3 miljard mensen die nu geen mogelijkheid hebben om voor Jezus te kiezen? Wie heeft er oog voor de minst bereikte volken in de wereld? In een interactieve quiz tijdens de Digitale Pinksterconferentie van Opwekking kun je persoonlijk of als groep je kennis rondom missie testen. Met inspirerende verhalen, fijne prijzen en verbazingwekkende cijfers. De pubquiz wordt gepresenteerd door Chris Segers en de kandidaten in de studio zijn Wilke Stuij van EO BEAM en Coen Nuijten van C-Generations. 

Meer informatie
pubquiz-Behind-the-scenes-1536x1536.jpg

Wat we schreven over de minst bereikten

lees alle artikelen

Aandacht voor de minst bereikten

Diverse christelijke (zendings)organisaties roepen met de campagne No Choice kerken op om aandacht te geven aan de minst…
Lees verder

Uitgenodigd door een ‘onbereikt volk’

'Officieel valt Zuid-Soedan niet onder ‘onbereikt gebied’. Vaak hoor je dat dat het 10-40 raam* is. Maar onz…
Lees verder

Bewogen voor de minst bereikten

Dat er wereldwijd miljarden mensen zijn die geen toegang hebben tot het evangelie van Jezus Christus maakt me erg onrust…
Lees verder

Banner-NoChoice-2021.png

Deelnemers van No Choice

ideaz over de minst bereikten

meer over ideaz

ideaz, het praktische magazine over missionair kerk-zijn in wijk én wereld, stond eind 2019 volledig in het teken van No Choice. In het themanummer 'Vrij om te kiezen' ontdek je waarom het thema belangrijk is voor de kerk (en dus ook voor jóuw gemeente). In het praktische magazine van 48 pagina's delen we verhalen en tips rondom het bereiken van de minst bereikte volken. Lees het magazine online of bestel 'm voor jou en je teamleden.