Sla links over
Hoofdinhoud

Over IDEAZ

Praktijkblad over geloven en missionair kerk-zijn

IDEAZ is het praktijkblad van MissieNederland dat actieve christenen ondersteunt en uitdaagt in missionair kerk-zijn. Daarbij geloven wij dat de kerk over de grens ons veel te zeggen. Juist nu Nederland net zo goed een zendingsland is. Drie keer per jaar kijken we in IDEAZ daarom hoe christenen in Nederland met verschillende thema’s (kunnen) omgaan, maar ook hoe de Kerk over de grens dat doet. 

IDEAZ is een hands-on blad met inspirerende praktijkvoorbeelden, studies en achtergrondartikelen. Je kunt er direct mee aan de slag in jouw gemeente. 

Abonnementen 

  • Een abonnement kost € 19,90 per jaar (3 nummers) voor adressen in Nederland, daar buiten zijn de kosten € 23,90.
  • Voor kerkenraden en commissies hebben we de multi-abonnementsvorm. Bij 3 of meer abonnementen met 1 betaler kost IDEAZ € 10,- per jaar. Neem voor deze abonnementsvorm contact op met janwillem@missienederland.nl Vemeld daarbij de volledige adresgegevens van de ontvangers en de betalende partij (inclusief e-mailadres). 
  • Als persoonlijk deelnemer heb je recht op een gratis abonnement.

Vraag hier je persoonlijk abonnement aan

Vergroot je blikveld

De lokale missie is vandaag-de-dag ontzettend van belang, maar vergeet ook de globale missie niet. In IDEAZ een oproep om niet in of-of te denken, maar en-en.

Lees hier het introductieartikel van Arco de Leede. Of bestel het volledige nummer.