Sla links over
Hoofdinhoud

Over IDEAZ

IDEAZ - praktijkblad over missionair kerk-zijn

IDEAZ is hét praktijkblad over missionair kerk-zijn in binnen- en buitenland. Drie keer per jaar inspireren we je met thema’s die raken aan de missionaire kerk. Daarvoor maken we gebruik van de rijkdom aan ervaring die er is binnen het netwerk van MissieNederland. 

IDEAZ is een hands-on blad met inspirerende praktijkvoorbeelden, studies en achtergrondartikelen. Je kunt er direct mee aan de slag in jouw gemeente of organisatie. 

Abonnementen 

IDEAZ is verkrijgbaar als een los abonnement, een gezamenlijk abonnement of in combinatie met (persoonlijk) deelnemerschap van MissieNederland. Er verschijnen drie nummers per jaar.

Los abonnement

Tarief binnen Nederland: € 19,90 per jaar.
Tarief buiten Nederland: € 23,90 per jaar.

Vraag hier je persoonlijk abonnement aan (los)

Gezamenlijk abonnement

Lees IDEAZ gezamenlijk met je werkgroep of leidersteam. Wanneer je IDEAZ samenleest met minimaal drie personen, ontvang je een korting van maar liefst € 9,90 per persoon. 

De voorwaarde is dat één persoon of organisatie het abonnement afsluit voor meerdere personen. Neem voor deze abonnementsvorm contact op met janwillem@missienederland.nl Vemeld daarbij de volledige adresgegevens van de ontvangers en de betalende partij (inclusief e-mailadres). 

Tarief binnen Nederland: € 10,00 per persoon per jaar.

Persoonlijk deelnemerschap MissieNederland

Ontvang IDEAZ gratis in combinatie met je deelnemerschap. Klik hier voor meer informatie.