Take-away #2: Schaken zonder koningin

Take-away uit coronatijd

12 oktober 2021
  • Profielafbeelding van redactie
    Door: redactie

Wat we volgens Geert van 't Veer (teamleider LEF Navigators en aanstaand voorganger) kunnen leren van goede schakers en een corporate antropoloog als we nadenken over kerkzijn na anderhalf jaar corona.

Bekijk de video hieronder (zorg dat je cookies zijn geaccepteerd) of op YouTube.

Lees ook het artikel van Geert van 't Veer: 'De kerk heeft het gebouw verlaten'. Wil je naar aanleiding van het verhaal van Geert van 't Veer verder aan de slag met het nadenken over jeugdwerk en discipelschap na anderhalf jaar corona?

  • LEF Learning Community - Special Edition. Hoe ga je na anderhalf jaar corona verder met het jeugdwerk? Hoe grijp je deze kans om het anders te doen en sterker te maken? 
  • Inspiratie en procesbegeleiding leidersteams: Wil je met het leidersteam nadenken over kerk-zijn na corona en het versterken van de discipelschapscultuur? Dan denken we graag met je mee! Neem contact op voor een gesprek over de mogelijkheden voor een proces op maat.  

Ontdek meer take-aways

Verder lezen?

Take-away #3: Leren leven vanuit het niet weten

Erika Zuur (gemeentebegeleider en medewerker Generaties voorop van de Protestantse Kerk in Nederland) deelt haar geleerd…
Lees verder

Hoe ga je als kerk om met coronaverdeeldheid?

Verdeeldheid door coronamaatregelen, ze gaat aan christenen niet voorbij. Toch is eenheid tussen christenen een diep ver…
Lees verder

Voor en na corona

Met zowel een pandemie als wereldwijde protesten tegen racisme is 2020 een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Beide …
Lees verder

Vraag een gratis proefnummer aan van ideaz

ideaz zet jou en jouw gemeente in beweging voor het uitleven van de missie van Jezus in wijk én wereld. In een lekker praktisch magazine voorziet het netwerk van MissieNederland je drie keer per jaar van tips en inspiratie op een actueel missionair onderwerp. Dit alles uiteraard voorzien van een prettig leesbare onderbouwing. Vraag nu gratis een proefnummer aan, digitaal of per post.

Aanvragen
ideaz 28 - Verdraag de spanning.png