Ontmoet collega-jeugdwerkers uit het INNOV8-netwerk

INNOV8-logo.svgINNOV8 is een netwerk van professionals in en om de kerk met hart voor de volgende generaties. Ontmoet jouw jeugdwerk collega's, deel kennis en bemoedig elkaar in het in beweging brengen van de lokale kerk voor de volgende generaties.

Ontmoet jouw collega's

Innov8 café

Het online INNOV8-café

Ontmoet jouw collega's in het online INNOV8-café. Tijdens deze ontmoeting in het INNOV8-café krijg je een update vanuit het INNOV8-netwerk, deel je vragen en ideeën in kleine breakoutrooms, bemoedigen we elkaar en bidden we samen.

Ontdek meer

melyna-valle-x3zXiLFIfIs-unsplash

Sociale media

Ontmoet jouw collega's, deel jouw vragen en tips via de verschillende sociale media kanalen via Facebook of LinkedIn. Of volg Martine Versteeg, netwerkleider Kerk & Jeugd via Instagram voor de laatste ontwikkelingen vanuit het MissieNederland op het gebied van jeugdwerk. 

woman-using-smartphone-for-social-media

Online community 

Als deelnemer van MissieNederland heb jij toegang tot het online community van MissieNederland. Hier kun je jouw vragen en tips delen met andere deelnemers van het MissieNederland. 

Ontdek meer

Luister naar jouw collega's in de INNOV8-podcast

meer afleveringen
16 november 2021

#2.7 - Kindertheologie geeft ruimte voor God én jonge mensen

Zijn kinderen, tieners en jongeren lege vaten die wij als jeugdwerkleiding en opvoeders moeten vullen met kennis en erva…
Bekijk de shownotes
23 juni 2021

#2.6 - Zomerkampen als verlengstuk van de lokale kerk

Wat kan het kerkelijk jeugdwerk leren van de kamporganisaties uit het MissieNederland-netwerk? Wat is de waarde van een …
Bekijk de shownotes
12 mei 2021

#2.5- Kerk helpt kiezen: studie, werk of tussenjaar

Deze maand doen weer tienduizenden jongeren eindexamen. Hoe helpen we jonge mensen goede keuzes te maken na hun middelba…
Bekijk de shownotes
Kies jouw INNOV8-onderdeel

Laat je verder inspireren

terug naar de hoofdpagina van INNOV8

Zien

wij zien

Wij zien een gebroken wereld die het leven in volheid mist waarvoor Jezus naar de wereld is gekomen (Johannes 10 vers 10).

Geloven

wij geloven

Wij geloven dat God christenen met hun geloofsgemeenschap opdracht geeft om vanuit eenheid mee te doen aan zijn missie van hoop, herstel en redding voor deze wereld.

Zijn

wij zijn

Wij zijn een alliantie die, vanuit passie voor Gods (wereldwijde) missie, evangelisch Nederland verbindt, versterkt en vertegenwoordigt.

Bieden

wij bieden

Wij bieden een platform dat (evangelische) christenen met elkaar verbindt en hun passie om deel te nemen aan Gods missie versterkt. Wij bieden vertegenwoordiging van deze christenen op invloedrijke plekken.