Welkom in het INNOV8-café!

Ben jij een jeugdwerkprofessional in of om een lokale kerk, binnen een organisatie of doe je onderzoek op het gebied van jeugdwerk? Ontmoet jouw collega jeugdwerkprofessionals in het INNOV8-café.

Mogelijkheden en openingstijden

Innov8 café

Online delen en ontmoeten via Zoom

Tijdens de online ontmoeting in het INNOV8-café krijg je een update vanuit het INNOV8-netwerk, deel je vragen en ideeën in kleine breakoutrooms, bemoedigen we elkaar en bidden we samen. Wanneer je je aanmeldt als 'stamgast' vind je hieronder de Zoomlink waarmee je tijdens de openingstijden van het online INNOV8-café kunt inloggen.

10 mei, 9.00-10.00 uur, Zoom

Stel je vragen en deel je tips in de online community

In onze online community kunnen stamgasten van het INNOV8-café met elkaar doorpraten over de topics die aan bod zijn gekomen tijdens de diverse ontmoetingen óf een nieuw onderwerp starten. 

achtergrond zoom cafe

Live ontmoeten en flexwerken 

Op 6 april gaat het INNOV8-café fysiek voor je open: de flexwerkplek voor jeugdwerkers. Begin je werkdag goed met een dagopening samen met je collega's uit het land. Pak je kans om tussen het werken door te sparren met andere jeugdwerkprofessionals. En geniet tijdens een lunchwandeling van de mooie Driebergse omgeving.

10 juni, 9.00-17.00 uur, Driebergen

Ontdek meer en meld je aan

Meld je aan als stamgast van het online café

Je hoeft je slechts één keer in te schrijven om de Zoom-link te ontvangen voor alle ontmoetingen

Aanmelden
Kies jouw INNOV8-onderdeel

Laat je verder inspireren

terug naar de hoofdpagina van INNOV8