Welkom in het INNOV8-café!

Ben jij een jeugdwerkprofessional in of om een lokale kerk, binnen een organisatie of doe je onderzoek op het gebied van jeugdwerk? Ontmoet jouw collega jeugdwerkprofessionals in het INNOV8-café.

Mogelijkheden en openingstijden

achtergrond zoom cafe

Online delen en ontmoeten via Zoom

Tijdens de online ontmoeting in het INNOV8-café krijg je een update vanuit het INNOV8-netwerk, deel je vragen en ideeën in kleine breakoutrooms, bemoedigen we elkaar en bidden we samen. Meld je aan en ontvang de Zoomlink.

Eerst volgende ontmoeting: Woensdag 27 september 10.00 - 11.00 uur via Zoom 

Volgende data vanaf 10.00 uur:
Maandag 23 oktober
Woensdag 22 november
Donderdag 14 december

woman-using-smartphone-for-social-media

Stel je vragen en deel je tips in de online community

In onze online community kunnen stamgasten van het INNOV8-café met elkaar doorpraten over de topics die aan bod zijn gekomen tijdens de diverse ontmoetingen óf een nieuw onderwerp starten. 

Kerk en student

Live ontmoeten en sparren 

Er zijn diverse groepen jeugdwerkprofessionals die elkaar regionaal regelmatig ontmoeten, om samen te werken, bidden en elkaar ook scherp te houden, door bijvoorbeeld intervisie of door door bepaalde thema's te agenderen. Het INNOV8 netwerk wil die groepen in kaart brengen en ondersteunen, zodat jij met collega's uit jouw regio bemoedigd worden en blijven voor jeugdwerk in en om de kerk. Binnenkort vind je hier meer informatie. 

Meld je aan als stamgast van het online café

Je hoeft je slechts één keer in te schrijven om de Zoom-link te ontvangen voor alle ontmoetingen

Aanmelden
Kies jouw INNOV8-onderdeel

Laat je verder inspireren

terug naar de hoofdpagina van INNOV8