28 mei

vrijdag 28 mei 2021 tot woensdag 2 juni 2021

Begin: 09:00 Einde: 12:30 Thema: Coachingsvaardigheden voor christelijke leiders Organisatie: Leendert de Jong (De Coaching Workshop) Locatie: Online Kosten: 250 E-mailadres: decoachingworkshop@gmail.com Toelichting:

De Coaching Workshop (NL)

28 Juni t/m 2 Juli (ma-vr)

Integreer coaching** en mentoring vaardigheden in je leiderschap!

In deze vijf ochtenden word je bekend met het COACH Model® en breng je nieuwe vaardigheden direct in praktijk. Daardoor kun je aan het eind van de workshop met zelfvertrouwen coaching in zetten in je werk (discipelschap, coaching of mentoring), maar ook in je kerk en gezin!

Coaching** vaardigheden vergroten je effectiviteit in je verschillende leiderschapsrollen. Daardoor zien mensen die deze workshop volgen aanzienlijke groei in de impact van hun bediening en ervaren ze meer ontspanning in hun rollen. Coaching is geen nieuw programma voor je kerk of een extra taak in je toch al drukke agenda. Het is een manier van mensen toerusten. Het is een effectievere manier om leiding te geven.

Deze workshop is hoog interactief, direct toepasbaar en vol met vaardigheidsoefeningen.

Niet alleen de basics…

Gebaseerd op het boek, The COACH Model for Christian Leaders (link volgt), is deze workshop gemaakt voor mensen met en zonder ervaring in coaching vaardigheden.

Onderwerpen en vaardigheden die in deze praktische en interactieve workshop aan bod komen:

 • Actief luisteren inzetten zodat anderen zich begrepen voelen.
 • Krachtige vragen stellen om nieuwe denkwijzen te initiëren.
 • Feedback genereren om uit de verdediging te blijven.
 • Actiestappen ontwerpen die uitgevoerd zullen worden.
 • Opvolging geven om het leren en verantwoorden te versterken.

Doe mee met de Coaching Workshop voor christelijke leiders.

** Uitleg: Lees hier een artikel van Keith Webb over het verschil en overeenkomsten tussen coaching en mentoring. Binnen missiewerk zijn veel van de vaardigheden overlappend en beide zijn nodig. Deze Workshop is een vaardighedentraining die in beide toepasbaar is. Het uitgangspunt van de Coaching Workshop is om een non-directieve houding aan te nemen in de coach relatie.

Maak alvast kennis met het COACH model, door dit 10 minuten filmpje van de bedenker van dit model.

Details

Deze Coaching Workshop is voor een algemeen publiek. Iedereen in een leiderschapsrol of verlangen daarin te groeien is welkom om mee te doen. Deelnemers hebben voornamelijk een christelijke achtergrond. De rol van de Heilige Geest in coaching wordt erkend.

 • Maandag t/m vrijdag ochtend. 9:00 uur inloggen, 12:30 uiterlijk klaar. Goede pauzes, veel interactie. (tip, plan je middagen niet te vol met ander werk om te kunnen verwerken wat je aan het leren bent. De oefeningen raken je eigen leven, daar wil je wat speling voor hebben.)

Prijs: 250 euro per persoon. Registratie en betaling via Eventbrite. Vrijgesteld van BTW.

We gebruiken Zoom, zorg vooraf dat je de laatste versie heb gedownload, denk aan je geluidskwaliteit en belichting. Je ontvangt een week vooraf de materialen. Koop en lees zelf het boek The Coach Model van Keith Webb voor de beste ervaring van deze workshop.

Meer informatie op www.decoachingworkshop.nl

 • 14 jun.

  Bijbel & AI Hackathon

  EO en NBG
 • 15 jun.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 15 jun.

  Huis van Gebed Gebedsdag

  Rafaƫl Nederland
 • 17 jun.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg