18 feb.

donderdag 18 februari 2021 tot donderdag 18 februari 2021

Begin: 19.30 Einde: 21.00 Thema: Informatie avond over mogelijkheden Interserve Organisatie: Interserve Nederland Locatie: Online via Zoom Kosten: Gratis E-mailadres: lisette.bonk@interserve.nl Toelichting:
Ontdek Interserve online!
Ben jij benieuwd hoe jij jouw talenten zou kunnen inzetten in het buitenland? En waarom werkt Interserve nu specifiek te midden van mensen uit Azië en de Arabische wereld? Werken en geloven, hoe integreer je dit eigenlijk met elkaar? Tijdens deze informatieavond laten we je graag zien waar Interserve zich voor inzet. We delen verhalen met je om te laten zien hoe wij ons geloof aan het werk zetten. De hele avond geeft ook juist gelegenheid voor jouw verhaal en jouw wens. Wil je graag een nieuwe manier van zending horen? Of heb je eigen ideeën om je werk op te pakken en dit in het buitenland te doen? We zijn benieuwd naar je! En een kort persoonlijk gesprek geeft je misschien net de duidelijkheid die je nodig hebt! Je bent welkom. 
Donderdagavond 18 februari 2021 is de eerstvolgende Ontdek Interserve. En net zoals in 2020 zullen ook dit jaar de avonden online via Zoom zijn. Vanaf 19.15 ben je welkom in onze virtuele gesprekskamer, je moet alleen jezelf even bedienen met een kopje koffie of thee. Om 19.30 starten we de avond met een introductie wie Interserve is en hoe we werken en dit maken we persoonlijk door je kennis te laten maken met iemand die net met ons uitgezonden is geweest. Daarna is er gelegenheid voor alle vragen die er leven en ronden we de avond om 21.00 weer af. De meeste mensen plannen daarna een oriëntatiegesprek in als ze enthousiast zijn geworden. We lopen graag een stukje met je op.
Lisette is de persoon waar jij je kunt aanmelden of meer informatie kunt halen. Mail haar via: lisette.bonk@interserve.nl of bel/app haar via 06-51987599
 • 21 mei

  Children at Risk: Human Trafficking

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College
 • 24 mei

  Vrij Zijn Avondconferentie

  Vrij Zijn