3 aug

maandag 3 augustus 2020 tot maandag 3 augustus 2020

Tijd: 8.30 Thema: Curious? Organisatie: Operatie Mobilisatie Locatie: Oldenburg, Duitsland (er is een mogelijkheid om busvervoer te boeken) Kosten: €35 - €45 (exclusief vervoer) E-mailadres: teenstreet.nl@om.org Toelichting:

Jij kan voor één dag naar TeenStreet, hét christelijke tienerevent van Europa.

Doelgroep: Ouders, jeugdleiders, kerkleiders of volwassenen die geïnteresseerd zijn in TeenStreet en hier meer over willen weten.

TeenStreet is een jaarlijkse conferentie in Duitsland. Jaarlijks gaan er bijna 2000 tieners naar TeenStreet in Duitsland uit meer dan 20 verschillende landen. TeenStreet is uitermate geschikt voor kerken. Al 28 jaar gaan er tientallen jeugdgroepen met hun jeugdleiders naar TeenStreet. 

Opmerking van een jeugdleider: "tijdens ons jeugdkamp van de kerk ben ik vaak meer bezig met de chips en de cola dan dat ik investeer in relaties met de tieners. Op TeenStreet en TeenSteet@Home wordt alles geregeld en kan ik echt zelf met de tieners optrekken. Daarom is TeenStreet ideaal! Een kant-en-klare, Bijbelgetrouwe tienerweek!"

Wil jij ontdekken of Teenstreet iets is voor jouw tieners? Ga dan dit jaar als daggast mee om een goed beeld te krijgen van dit toffe evement! Meld je aan voor de TeenStreet Experience!

 • 14 jul

  Online meeting global missions 20.00 uur (CEST)

  Margriet Muurling (InToMission)
 • 21 jul

  Individueel begeleide stilteretraite

  Interserve
 • 22 jul

  Teens in Mission Tienertrip Griekenland

  Operatie Mobilisatie
 • 31 jul

  Online meeting global missions 10.00 uur (CEST)

  Margriet Muurling (InToMission)