24 jun.

maandag 24 juni 2024 tot donderdag 27 juni 2024

Begin: 8:30 Organisatie: Jeugd met een Opdracht Heidebeek Locatie: Jeugd met een Opdracht Heidebeek, Heerde Kosten: 160 euro E-mailadres: bible@ywam.nl Toelichting:

Wat heeft de Kerk van Jezus nodig wanneer verdrukking van buitenaf haar bedreigt? Wanneer onrust en dwaling binnenin haar dreigen te verdelen en onderuit te halen? Misschien een toekomstscenario dat geloof opwekt en hoop biedt. Ja. Maar Openbaring biedt zoveel meer: een openbaring van het Lam, Jezus Christus, zelf. Een openbaring van Gods tegenwoordige en toekomstige Koningschap. Een openbaring dat Gods wil tegengewerkt, maar niet tegengehouden wordt. Een woord dat de Kerk draagt en richting geeft voor het leven tot aan de laatste dag.

Kerk en wereld hebben een Koning ‘die is, die was en die komt’. Ontdek samen met ons zijn woord door Openbaring voor ons!

Deze cursus is onderdeel van de bijbelschool Bible For Life, een training van drie maanden van Jeugd met een Opdracht. In deze school ontdek je het grote verhaal van de Bijbel – het verhaal van God die redt, herstelt en Zijn Koninkrijk herbouwt. Je leert de Bijbel op verantwoorde en praktische manier lezen en bestuderen. En je leest de Bijbel meditatief en wordt toegerust het Woord te delen.

 • 21 mei

  Children at Risk: Human Trafficking

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College
 • 24 mei

  Vrij Zijn Avondconferentie

  Vrij Zijn