31 mei

vrijdag 31 mei 2024 tot zondag 2 juni 2024

Organisatie: Gave Locatie: De Kroeze Danne, Ambt Delden Kosten: € 90 Toelichting:

Voor Arabischtalige vluchtelingen in Nederland vindt er van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni een conferentie plaats. Met dit weekend wil stichting ‘The Peace Makers’ in samenwerking met Gave (jong)gelovigen opbouwen en nieuwkomers in aanraking brengen met het evangelie.    

De conferentie is open voor christenen van alle achtergronden en ook voor moslims. Het programma staat in het teken van zang, gebed en verkondiging, maar biedt ook ruimte voor onderlinge ontmoeting. Voor kinderen en tieners (tot en met 15 jaar) is er een apart programma.  Het overkoepelende thema is ‘Leven in overvloed’ (Johannes 10 vers 10).  

“Hier op de conferentie kunnen we de prediking in onze eigen taal horen” 

Inhoud weekend 

Deelnemers aan het weekend zijn welkom vanaf vrijdagmiddag rond 16.00 uur; het programma loopt zondagmiddag rond 15.00 uur af. Bij de conferentie zijn twee overnachtingen inbegrepen en de maaltijden worden volledig verzorgd. De locatie is conferentieoord ‘De Kroeze Danne’ in Ambt Delden, een plaats in het oosten van Nederland. 

Voor contactpersonen 

Ben je contactpersoon van een vluchteling met een Arabische achtergrond? Kom dan gerust mee! De conferentie is uitermate geschikt om samen naar toe te gaan. Tijdens het hoofdprogramma kun je bijvoorbeeld ondersteuning bieden aan het kinder- en tienerwerk van Gave. In de pauzes en tijdens de maaltijden is er volop gelegenheid om weer samen te zijn of anderen te ontmoeten.  

Vanwege het beperkte aantal slaapplaatsen is het voor Nederlandse contactpersonen die geen vrijwilliger zijn in het kinderprogramma helaas niet mogelijk om hier te overnachten. Je kunt ook samen met de vluchteling één dag de conferentie bezoeken.  

 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 22 apr.

  TOP-Avond

  Youth For Christ