9 mei

donderdag 9 mei 2024

Begin: 12.30 uur Einde: 21.00 uur Thema: Radiate His Light Organisatie: Youth With A Mission Locatie: Mussenkampseweg 32, Heerde Toelichting:

Op Hemelvaartsdag gaf Jezus de grote opdracht aan zijn discipelen. De opdracht is om alle volken tot Zijn discipelen te maken. Jezus heeft ons deze missie gegeven en daarom organiseren wij het Missions Festival. We geloven dat God iedereen wil gebruiken om deze opdracht uit te voeren.

Reserveer snel je gratis kaartje.

Thema: Radiate His Light

Be enthusiastic to serve the Lord, keeping your passion toward Him boiling hot. Radiate with the glow of the Holy Spirit and let Him fill you with excitement as you serve Him. Let his hope burst forth within you, releasing a continual joy. Romans 12:11

Jij bent geroepen om Gods licht te zijn in deze wereld. God wil jou inzetten met al jouw gaven en talenten. We mogen Gods licht uitstralen, overal waar we komen. Gedurende de dag zal deze uitdaging op verschillende manieren terugkomen.

Een andere naam

Het 'Missions Festival' is de nieuwe naam van het Open Huis wat elk jaar georganiseerd werd. De nieuwe naam past beter bij deze dag. De hele dag is één groot feest met zending als het centrale thema. Er zijn verschillende celebrations met goede worship en inspirerende sprekers. Er zijn seminars, rondleidingen en een 'Mission Experience' waar je meer leert en ervaart over zending. Maar daarnaast zijn er ook verschillende foodtrucks, lekkere koffie, goede muziek en activiteiten voor kinderen en jeugd.

2 celebrations

Tijdens de dag zijn er 2 grote celebrations. De middag celebration is bedoeld voor het hele gezin. Er is worship met onze eigen Heidebeek band en Bernd Jan Gosseling zal spreken over het thema "Radiate His Light". Ook is er een speciaal kindermoment tijdens deze dienst.

De avond celebration is gericht op jongeren. Er zal een band zijn met muzikanten van YWAM Amsterdam en Heidebeek. Gertrude Boon zal spreken over hoe jij het licht van God kan zijn op de plek waar God jou heeft geplaatst. We gaan samen God zoeken en we willen Hem deze avond de ruimte geven om te bewegen.

Missions Experience, Seminars en de Missions Markt

Tijdens het Missions Festival kun je op een Missions Experience. Je gaat op reis en komt onderweg verschillende situaties tegen waar iemand op het zendingsveld ook in aanraking meekomt. Samen met jouw gids ga je de uitdagingen aan die je tegenkomt. Dit is een leuke ervaring met andere culturen en gewoonten.

Natuurlijk zullen er ook verschllende seminars gegeven worden en is er een Missions markt waar verschillende bedieningen van Jeugd met een Opdracht zich zullen presenteren.

Eten en drinken

Gedurende de dag is er eten en drinken te koop bij de foodtrucks en marktkramen. Er zijn meerdere foodtrucks die frites, snacks, Indonesische saté, flammekuchen en nog veel meer verkopen.

Koffie/thee en koek zijn gratis.

Parkeren

Je kan gratis parkeren op het Heidebeek terrein.

 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 22 apr.

  TOP-Avond

  Youth For Christ