Vieren, afscheid nemen en vooruitblikken

Deelnemersontmoeting You give life

You give life

Als netwerk geloven we dat de wereld een kerk nodig heeft die leven brengt. Wij geloven dat Jezus de potentie geeft aan zijn kerk om leven te brengen, daar waar het leven in al zijn volheid gemist wordt. Tijdens deze MissieNederland-ontmoeting met partners en deelnemers willen we samen danken voor het leven wat hij geeft en heeft gegeven in onze samenwerkingen. 

Jubileum

In het bijzonder staan we stil bij 50 jaar samenwerking op wereldwijde missie. Dit jaar mogen we namelijk vieren dat de Evangelische Zendings Alliantie (EZA) 50 jaar geleden is opgericht. In 2013 fuseerde de EZA met de Evangelische Alliantie (EA) waarna de fusienaam MissieNederland ontstond (in 2015).

Afscheid Jan Wolsheimer

We zullen deze dag ook afscheid nemen van Jan Wolsheimer als directeur van MissieNederland en danken voor wat God gegeven heeft door hem heen. 

Een stap verder in het brengen van leven

In de middag gaan we als netwerk samen onderzoeken welke thema's we de komende beleidsperiode willen agenderen om de lokale kerk een stap verder te helpen in het brengen van leven in deze wereld. De uitkomst zal worden gebruikt als input voor het nieuwe strategische plan van 2024- 2028.

Programma van You give life

Op donderdag 20 april:
9:00 - 9:30 Inloop met koffie en thee
9:30 - 11:30 Viering, jubileum en afscheid
11:30 - 12:00 Pauze
12:00 - 12:45 Inleiding meerjarenstrategie 2024 - 2028
12:45 - 13:30 Lunch
13:30 - 15:15 Werksessie meerjarenstrategie per cluster
15:15 - 16:15 Netwerkborrel

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Hele dag (voor deelnemers van het netwerk) Gratis
Jubileum EZA en afscheid Jan Wolsheimer (ochtend) Gratis
Strategische sessies (middag) Gratis

Ben je persoonlijk deelnemer of werk je voor een deelnemende organisatie of gemeente? Kies dan de kaart voor de hele dag, de ochtend of de middag. Ben je geen deelnemer, maar wil je wel als gast bij het jubileum en afscheid aanwezig zijn? Kies dan de kaart voor de ochtend. 

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden.