Thuisfrontteams in transitie

Online toerustingsavonden voor thuisfrontteams

De veranderende wereld heeft ook impact op de taken van een thuisfrontteam. Hoe ga je hiermee om? Wat voor impact heeft dit op de communicatie en via welke kanalen doe je dat eigenlijk? En hoe werkt dat met het werven van donateurs? Of hoe zet je in deze tijd een thuisfrontteam op? Waar moet je als thuisfrontteam van op de hoogte zijn als werkers nu terugkeren naar Nederland of zich hierop voorbereiden? En hoe kan je als thuisfrontteam oog hebben voor de kinderen van zendelingen? 

Om thuisfrontteams te helpen bij deze en andere vragen organiseren we samen met een aantal organisaties uit het MissieNederland-netwerk twee online toerustingsavonden via Zoom op 25 mei en 1 juni 2021. 

Programma

De opzet van het programma is qua tijdsindeling voor beide avonden gelijk. De inhoud en de workshops waar je uit kunt kiezen zijn per avond verschillend.

We starten om 19:30 uur en sluiten het programma af rond 21:30 uur waarna we tot 22:00 uur in kleinere groepen kunnen napraten en ervaringen kunnen uitwisselen.

Zoom

De online toerustingsavonden vinden plaats via Zoom. Mocht je met meerdere thuisfrontteamleden willen deelnemen aan deze avonden dan is het belangrijk dat iedereen zich apart aanmeldt. Hiermee kunnen we het aantal beschikbare plekken binnen Zoom reguleren. Mocht je met meerdere leden in dezelfde ruimte via hetzelfde scherm mee willen doen, dan is dat wel mogelijk. Je kunt dan als groep maar 1 keer ingedeeld worden bij de workshops en gesprekken in kleinere groepen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De kosten voor de toerustingsavonden zijn eenmalig in totaal €5,- per persoon (of aanmelding). Na aanmelding ontvang je een factuur die je via de opgegeven machtiging of zelf via iDeal of overboeking kunt betalen. Deelname is ook mogelijk wanneer je maar één van de twee avonden kunt bijwonen. De eenmalige kosten blijven in dat geval wel €5,-.

Deel met anderen