Bouwen aan je thuisfrontteam

Thuisfrontteamdag regio Midden

Speciaal voor thuisfrontteams organiseren we samen met InToMission en Baptistengemeente De Rank in Utrecht een Regionale Thuisfrontteamdag op zaterdag 4 november 2023 van 9.30 tot 15.30 uur.  

Bouwen aan je thuisfrontteam

Veel thuisfrontteams worstelen met de gedachte; hoe blijven we voor langere tijd gemotiveerd en gecommitteerd aan onze missionair werker? Er ontstaan onuitgesproken verwachtingen of verschillende visies binnen een thuisfrontteam. Waar doen we het eigenlijk voor? Wat is de missie van onze missionair werker? Of zijn we meer een soort van verlengde arm van een zendeling? Is er tijd om even stil te staan hoe je als thuisfrontteam functioneert en waarvoor jullie het allemaal doen?

Op deze dag willen we samen nadenken over wat je verwachtingen zijn, je droom en visie als thuisfrontteam. Ook zullen we in gaan op de diverse functies binnen een thuisfrontteam en hoe je jouw functie vorm kan geven. Hoe bouw je samen aan je thuisfrontteam zodat het staat als een huis!

We nodigen je van harte uit op deze dag om ervaringen uit te wisselen met andere thuisfrontteams, om je te laten inspireren en samen te bouwen aan je thuisfrontteam. Ben je nog in de opstartfase van het opzetten van een thuisfrontteam? Ook dan ben je van harte welkom! Deze dag is ook erg interessant voor werkers die (nog) geen thuisfrontteam hebben. 

Locatie

We worden hartelijk ontvangen door Baptistengemeente De Rank. Adres: Vliegend Hertlaan 4a, 3526 KT Utrecht. Let op: Deze locatie is goed bereikbaar met OV maar de parkeergelegenheid ter plaatse is beperkt. Bij de parkeerplaats van de GEPU mag je niet parkeren. Kom je met de auto? Maak dan gebruik van een P+R locatie. De dichtsbijzijnde is P+R Westraven.

Catering

Er wordt op deze dag gezorgd voor drinken en wat lekkers bij de koffie. Verder vragen we je om je eigen lunch mee te nemen.

Kosten

€10,- bij 1 persoon, €30,- per thuisfrontteam (bij 3 en meer leden van hetzelfde thuisfrontteam).

Opgeven kan tot en met 2 november 2023.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Na aanmelding ontvang je een factuur die je via de opgegeven machtiging of zelf via iDeal of overboeking kunt betalen.