Ontmoet andere Third Culture Kids tijdens het komende TCK weekend!

TCK weekend 2022 - Re-United

Ben jij opgegroeid in het buitenland en/of heb je daar een paar jaar gewoond vanwege het (zendings)werk van je ouders? Dan is dit weekend voor jou. Kom van vrijdag 29 april t/m zondag 1 mei naar De Kroeze Danne in Ambt Delden!

Third Culture Kids NLSpeciaal voor third culture kids van de middelbare school tot en met 20 jaar organiseren we eindelijk weer een TCK weekend! Het thema is dit jaar 'Re-United', want na 2,5 jaar zonder TCK weekend vanwege de coronamaatregelen, worden we als TCKs (re)united met elkaar!

Wat gaan we doen?

In dit weekend staan wij stil bij verleden, heden & toekomst en wat het TCK-zijn voor jou betekent. En wat voor invloed heeft/had corona op jouw dag, je schoolleven en je vrienden? Ook praten we over wat God wil doen bij jou en door jou, voor de aankomende tijd en hoe we er voor elkaar kunnen zijn.

Het wordt een interactief programma met veel sport & spel, gezelligheid en ontmoeting met anderen die ook in het buitenland hebben gewoond! Nooit eerder naar een TCK weekend geweest? Try us!

Aanmelden?

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! Tot en met 27 maart kan je gebruik maken van de vroegboekkorting (€10,- per TCK). 

Aanmelden kan - zolang er plek is - tot uiterlijk 24 april 2022.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over het weekend en een aparte mail met de factuur. Betaling is mogelijk via automatische incasso of via iDeal of overboeking aan de hand van de factuur. 

Vragen?

Heb je vragen? Stel ze gerust per mail.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Zijn de kosten een probleem?
We willen het weekend graag voor alle TCKs toegankelijk maken. Kosten mogen wat ons betreft geen drempel vormen dus mocht dit het geval zijn, neem dan contact op. Er zijn sponsormogelijkheden.