Ontmoet andere TCKs tijdens de TCK-dag 2021

TCK-dag 2021 - Undercover

Heb jij in het buitenland gewoond, of woon je er nog steeds en ben je nu tijdelijk in Nederland?  

Dan ben jij een Third Culture Kid oftewel een TCK. Je ouders komen uit land 1, je woont in land 2, maar zowel in land 1 als land 2 voel je je anders dan de rest. Jij hoort bij cultuur 3, die uniek is voor alle kinderen en jongeren die net als jij in verschillende werelden opgroeien. Je bent dus zeker niet alleen!

Wil je ook graag andere TCKs ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Kom dan op zaterdag 2 oktober 2021 van 10.00 tot 17.00 uur naar de TCK-dag en ontmoet anderen zoals jijzelf. We hebben aparte ruimtes en aparte programma's voor verschillende leeftijdsgroepen TCKs van de basis- en middelbare school en zelfs erna tot en met 20 jaar. 

Wat gaan we doen? 
De dag staat in het teken van gezelligheid, sport & spel, samen eten en meer!

Het thema is Undercover. Je kunt je als TCK soms een buitenlander voelen, maar anderen zien dat niet aan je. Eigenlijk ben je als TCK vaak een kameleon en gewend om je aan te passen aan je omgeving. Maar het is ook belangrijk om je niet te verstoppen.

Waar?
We ontmoeten elkaar in het gebouw van de Evangelische Gemeente De Schuilplaats in Ede. Op deze locatie hebben we genoeg ruimte om elkaar (waar nodig) volgens de coronarichtlijnen op gepaste afstand te ontmoeten. Daarnaast zitten we vlakbij een mooi bos waar we ook gebruik van kunnen maken als het weer meezit.

Adres: Otterloseweg 18-A 6718 ZM Ede

Aanmelden kan tot en met 30 september 2021.

Heb je vragen? Mail of bel Jiska:
jiska@missienederland.nl
(06) 4222 1544

PS We willen deze dag graag voor alle TCKs toegankelijk maken. Kosten mogen wat ons betreft geen drempel vormen dus mocht dit het geval zijn, neem dan contact op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Voor 1 TCK € 10,00
Voor 2 TCKs € 17,50
Voor 3 TCKs € 25,00
Voor 4 TCKs € 30,00
Voor 5 TCKs € 35,00

Deel met anderen