Ontmoet andere TCKs tijdens de TCK-dag 2023

TCK-dag 2023

Heb jij in het buitenland gewoond, of woon je er nog steeds en ben je nu tijdelijk in Nederland?  

Dan ben jij een Third Culture Kid oftewel een TCK. Je ouders komen uit land 1, je woont in land 2, maar zowel in land 1 als land 2 voel je je anders dan de rest. Jij hoort bij cultuur 3, die uniek is voor alle kinderen en jongeren die net als jij in verschillende werelden opgroeien. Je bent dus zeker niet alleen!

Wil je ook graag andere TCKs ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Kom dan op zaterdag 30 september 2023 naar de TCK-dag en ontmoet anderen zoals jijzelf. We hebben aparte ruimtes en programma's voor verschillende leeftijdsgroepen TCKs van de basis- en middelbare school. 

Wat gaan we doen? 
De dag staat in het teken van gezelligheid, sport & spel, samen eten en meer!

Het thema van deze dag is in een notendop, the story of (y)our life! Je kent het vast wel, het gevoel dat je jouw ervaringen als TCK al zo vaak verteld hebt dat het soms een beetje lijkt alsof je een liedje op repeat hebt staan. En soms heb je helemaal geen zin meer om jouw verhaal te vertellen. Op de TCK dag ontmoet je anderen die zich hetzelfde voelen als jij en duiken we op een leuke manier in the story of (y)our life! Hoe doe je dat? We leren van elkaar en oudere TCKs die hetzelfde hebben meegemaakt.

Tijd:
10.00 inloop (koffie en thee voor de ouders)
10.30 start programma
16.00 ontvangst ouders (koffie en thee staat klaar)
16.30 presentatie aan de ouders (basisschool TCKs)
17.00 einde programma

Locatie:
We ontmoeten elkaar in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente in Bennekom. 

Adres: Edeseweg 147, 6721 JV Bennekom

Aanmelden kan (zolang er plek is) tot en met 28 september 2023.

Ontmoeting voor de ouders:
Wist je dat we dit keer ook voor de ouders een leuk programma organiseren op de TCK-dag? Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.missienederland.nl/tckdag-ouders

Heb je vragen? Mail of bel Jiska:
jiska@missienederland.nl
(06) 4222 1544

PS We willen deze dag graag voor alle TCKs toegankelijk maken. Kosten mogen wat ons betreft geen drempel vormen dus mocht dit het geval zijn, neem dan contact op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Voor 1 TCK € 12,50
Voor 2 TCKs € 22,50
Voor 3 TCKs € 30,00
Voor 4 TCKs € 37,50
Voor 5 TCKs € 45,00