Ontmoet andere TCKs tijdens de TCK-dag 2022

TCK-dag 2022 - Juiste tijd, juiste plaats?!

Heb jij in het buitenland gewoond, of woon je er nog steeds en ben je nu tijdelijk in Nederland?  

Dan ben jij een Third Culture Kid oftewel een TCK. Je ouders komen uit land 1, je woont in land 2, maar zowel in land 1 als land 2 voel je je anders dan de rest. Jij hoort bij cultuur 3, die uniek is voor alle kinderen en jongeren die net als jij in verschillende werelden opgroeien. Je bent dus zeker niet alleen!

Wil je ook graag andere TCKs ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Kom dan op zaterdag 1 oktober 2022 naar de TCK-dag en ontmoet anderen zoals jijzelf. We hebben aparte ruimtes en programma's voor verschillende leeftijdsgroepen TCKs van de basis- en middelbare school. 

Wat gaan we doen? 
De dag staat in het teken van gezelligheid, sport & spel, samen eten en meer!

Het thema is Juiste tijd, juiste plaats?!. Je kunt je als TCK soms een buitenstaander voelen, het gevoel hebben dat je er niet echt bij hoort. Misschien voel je je wel het meeste thuis op het vliegveld. Eigenlijk ben je als TCK vaak overal en nergens thuis en heb je geen echte wortels op een plek. Op de TCK dag ontmoet je anderen die zich hetzelfde voelen als jij. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om je wortels uit te slaan op de plek waar je nu bent. Hoe doe je dat? We leren van elkaar en van mensen (uit de Bijbel) die hetzelfde hebben meegemaakt. 

Tijd:
10.00 inloop (koffie en thee voor de ouders)
10.30 start programma
16.00 ontvangst ouders (koffie en thee staat klaar)
16.30 presentatie aan de ouders (basisschool TCKs)
17.00 einde programma

Locatie:
We ontmoeten elkaar in het gebouw van de Evangelische Gemeente De Schuilplaats in Ede. Op deze locatie hebben we genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten en zitten we vlakbij een mooi bos waar we ook gebruik van kunnen maken als het weer meezit.

Adres: Otterloseweg 18-A 6718 ZM Ede

Aanmelden kan (zolang er plek is) tot 27 september 2022.

Heb je vragen? Mail of bel Jiska:
jiska@missienederland.nl
(06) 4222 1544

PS We willen deze dag graag voor alle TCKs toegankelijk maken. Kosten mogen wat ons betreft geen drempel vormen dus mocht dit het geval zijn, neem dan contact op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Voor 1 TCK € 12,50
Voor 2 TCKs € 22,50
Voor 3 TCKs € 30,00
Voor 4 TCKs € 37,50
Voor 5 TCKs € 45,00

Deel met anderen