online missie-spreekuur op 6 mei

Missie-spreekuur voor kerken

Onze jongeren verlaten de kerk, hoe kunnen we de jeugd vasthouden? We hebben wel een zendingscommissie, maar zending leeft niet echt meer in de gemeente. Wat moeten we daarmee? We zouden de ouders in onze kerk willen ondersteunen in de opvoeding. Waar moet ik beginnen? Kennen jullie iemand die ons verder kan helpen om ons meer te focussen op de wijk? Welk goed jeugdwerkmateriaal is er? Hoe krijgen we onze gemeente meer missionair? En hoe doen we dit alles tijdens een mondiale crisis?

Het team van MissieNederland denkt graag mee over grote en kleine vragen. Tijdens ons maandelijkse missie-spreekuur ontmoeten we elkaar en denken we samen na over wat jouw gemeente nodig heeft om in beweging te zijn voor de missie van Jezus. Daarmee pretenderen we niet dat we alle antwoorden weten, maar wel dat we geloven dat we samen met ons netwerk verder komen.

Verder zijn we ook juist benieuwd naar welke vragen er bij jullie leven, zodat we ook ontdekken wat er speelt in de kerken van Nederland. Waar lopen jullie tegen aan als het gaat om het uitleven van die missie van Jezus in wijk en wereld? 

Elk spreekuur openen we gezamelijk. Daarna gaan we - afhankelijk van de grootte van de groep - uiteen in drie themagroepen: voor de samenleving, voor de wereldwijde missie en voor de volgende generaties. Na de kleine onlinegroepen komen we weer samen en sluiten we de meeting af. 

Geef je op voor het missie-spreekuur van 6 mei om 20.00 uur. Na aanmelding krijg je een e-mail met daarin een link naar de online ontmoeting. We kijken er naar uit je 6 mei online te ontmoeten!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden.