online missie-spreekuur op 8 juni

Missie-spreekuur voor kerken

Onze jongeren verlaten de kerk, hoe kunnen we de jeugd vasthouden? We hebben wel een zendingscommissie, maar zending leeft niet echt meer in de gemeente. Wat moeten we daarmee? We zouden de ouders in onze kerk willen ondersteunen in de opvoeding. Waar moet ik beginnen? Kennen jullie iemand die ons verder kan helpen om ons meer te focussen op de wijk? Welk goed jeugdwerkmateriaal is er? Hoe krijgen we onze gemeente meer missionair?

Het team van MissieNederland denkt graag mee over grote en kleine vragen. Dit jaar kun je elke maand online het team van MissieNederland ontmoeten en samen nadenken over wat nodig is voor jouw gemeente om in beweging te komen voor de missie van Jezus. MissieNederland weet niet alle antwoorden, maar vertegenwoordigt een groot netwerk, dus grote kans dat we iemand kennen die jou verder kan helpen.

Verder zijn we ook juist benieuwd naar welke vragen er bij jullie leven, zodat we ook ontdekken wat er speelt in de kerken van Nederland. Waar lopen jullie tegen aan als het gaat om het uitleven van die missie van Jezus in wijk en wereld? 

Elk spreekuur openen we gezamelijk. Daarna gaan we online uiteen in drie themagroepen: voor de samenleving, voor de wereldwijde missie en voor de volgende generaties. Kijk bij het programma wat er in de verschillende clusters besproken wordt. Naast deze onderwerpen ben je altijd vrij om ook je eigen vragen te delen. Na de kleine onlinegroepen komen we weer samen en sluiten we de meeting af. 

Geef je op voor het missie-spreekuur van 8 juni om 20.00 uur. Na aanmelding krijg je een e-mail met daarin een link naar de online ontmoeting. We kijken er naar uit je 8 juni online te ontmoeten!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden.