Het vernieuwde normaal van jeugdwerk na de coronacrisis

Renew Normal Nederland

New Normal Netherlands.pngAls jeugdwerker had je de afgelopen maanden de fantastische taak om jonge mensen te ondersteunen, met de druk van de pandemie en lockdown. Er is nog veel onzeker en vooruitkijken is lastig. Hoe zal jeugdwerk weer terugkeren? En gaan we dan weer terug naar hoe het was voordat dit alles begon?

Renew Normal, een conferentie van Youthscape (UK)

In de online conferentie 'Renew Normal' van 24-26 maart staat dit thema van centraal. Het is een kans om even stil te staan en te reflecteren op naar wat voor soort 'normaal' jij terug wil. Meer informatie over het inspirerende programma van deze conferentie vind je hier

Nederlandse jeugdwerkers beleven de conferentie samen 

Het netwerk INNOV8 van MissieNederland biedt binnen deze conferentie op donderdag 25 maart een programma-onderdeel aan dat speciaal gericht is op Nederlandse jeugdwerkers. Dit programma-onderdeel start met een panelgesprek met onder meer Erika Zuur (verbindend specialist bij Jong Protestant), Jonathan Hoekstra (lokaal jeugdwerker in Apeldoorn) en een jongere. De panelleden gaan in op de vraag: Naar welke nieuwe 'jeugdwerk normaal' willen we in Nederland toewerken? En wat zijn volgens hen de eerste stappen naar dat 'vernieuwde normaal'?

In het tweede gedeelte van deze ontmoeting gaan we in kleine groepjes uiteen om verder in gesprek te gaan over wat dat betekent voor jouw eigen context. 

Aanmelden

Aanmelden voor de conferentie Renew Normal doe je voor 10-20 pond op www.youthscape.co.uk/renewnormal. Wil je aansluiten bij het programmaonderdeel voor Nederlandse jeugdwerkers? Meld je dan gratis aan via de knop hiernaast.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.