Samen Jong: Kerkzijn met alle generaties

samenjong_logo_tag_kleurIn het boek Samen Jong ontdekken we zes kernwaarden die helpen om kerk te zijn met álle generaties. Maar hoe pas je deze kernwaarden toe in je lokale context? Dat is niet altijd eenvoudig.

Zo'n vijftien aangesloten organisaties bij MissieNederland hebben zich daarom verenigd in het netwerk Samen Jong. Zij geloven in de potentie van de geloofsgemeenschap en ontwikkelen samen middelen en mogelijkheden om lokale visiedragers te ondersteunen bij het vormgeven van een 'Samen Jong-cultuur'. Dit doen we in de vorm van verdiepende content, handvatten, coaching en begeleiding. Zo helpen wij als netwerk lokale kerken in beweging te komen om de missie van Jezus uit te leven naar en met de volgende generaties. 

Wil je ook meewerken aan projecten die de lokale kerk in beweging brengen voor de volgende generaties? Word deelnemer van MissieNederland!

Ontdek meer over deelnemerschap   of neem contact op met Martine Versteeg

Nieuws van netwerk Samen Jong

meer nieuws van MissieNederland
17 juni 2022

Nieuw boek Samen Jong biedt 6 waarden voor een kerk met alle generaties

KokBoekencentrum en MissieNederland presenteren zaterdag 18 juni de nieuwe uitgave Samen Jong: Kernwaarden van een kerk …
Lees verder
20 mei 2022

Nieuw boek en netwerk ‘Samen Jong’ helpen bij kerkzijn met álle generaties

Zaterdag 18 juni presenteren MissieNederland en KokBoekencentrum de nieuwe uitgave Samen Jong: Kernwaarden voor een kerk…
Lees verder