Netwerk INNOV8

INNOV8-logo.svgINNOV8 is een netwerk van professionals in en om de kerk met hart voor de volgende generaties. Dit netwerk heeft als doel het beroepsveld jeugd te versterken, zodat jeugdwerkprofessionals grotere impact hebben en zo samen de kerk bewegen voor de volgende generaties.

Jij & God

Hoe God zichtbaar is in jouw leven is waar jongeren en vrijwilligers zich aan spiegelen. Hoe zorg je als jeugdwerker goed voor je leven met God?
Ontdek meer

Jij & jouw collega's

Deel jouw kennis en expertise met andere jeugdwerkprofessional en laat je door anderen in het werkveld inspireren.
Ontdek meer

Jij & jouw doelgroep

Het MissieNederland-netwerk biedt veel kennis, materialen aan zodat jij en jouw gemeente het evangelie van Jezus uit leeft naar de volgende generaties.
Ontdek meer

Jij & jouw werk(gever)

Hoe kun je als jeugdwerkprofessional en als werkgever zorgen voor goede (rand)voorwaarden om goed professioneel jeugdwerk vorm te geven?
Ontdek meer

Online INNOV8-café: maandelijks geopend

Ben jij een jeugdwerkprofessional in of om een lokale kerk, binnen een organisatie of doe je onderzoek op het gebied van jeugdwerk? Ontmoet jouw collega jeugdwerkprofessionals in het online INNOV8-café. Elke eerste vrijdag van de maand van 10-11 uur kun je online jouw collega’s ontmoeten. Tijdens deze ontmoeting in het INNOV8-café krijg je een update vanuit het INNOV8-netwerk, deel je vragen en ideeën in kleine breakoutrooms, bemoedigen we elkaar en bidden we samen.

Ontdek meer
Innov8 café.jpg

Ontmoet het kernteam

 • Sabine van der Heijden-Geerts
  Sabine Heijden-Geerts
  Sabine van der Heijden-Geerts
  Docent aan de opleiding hbo Theologie aan de Christelijke Hogeschool Ede
 • Michel Koekkoek
  Michel Koekkoek
  Michel Koekkoek
  Jeugdwerker bij BapNoord in Alphen aan den Rijn & PKN Woerden
 • Martine Versteeg
  Martine Versteeg
  Martine Versteeg
  Relatiemanager Kerk & Jeugd
  Martine beweegt de kerk om het evangelie door te geven aan de volgende generaties. Ze is als relatiemanager verantwoordelijk voor het cluster Kerk & Jeugd bij MissieNederland.
 • Corine Zonnenberg
  Corine Zonnenberg
  Corine Zonnenberg
  Teamleider Training en toerusting bij Youth for Christ
 • Ronnie Zuidam
  Ronnie Zuidam
  Ronnie Zuidam
  Coördinator bij Jong Protestant en academie van de Protestantse Kerk

Meedoen met INNOV8

Inspireer kerken door jouw kennis en expertise te delen en te verrijken. Meld je aan voor de INNOV8-nieuwsbrief met het meeste recente jeugdwerknieuws. Bekijk een van de jeugdwerkoverzichten onder de rubriek Waar een netwerk sterk in is, wordt onderdeel van de online INNOV8 community op Facebook of LinkedIn of luister naar de INNOV8-podcast waarin diverse experts uit het MissieNederland-netwerk jeugdwerkthema's bespreken. Ben jij een professional met hart voor de volgende generaties? Word dan onderdeel van het netwerk en help mee om de kerk in beweging te Martine-Versteeg.pngbrengen voor de volgende generaties.

Wil je meer informatie?
Neem gerust contact op met Martine Versteeg,
relatiemanager Kerk & Jeugd bij MissieNederland

Martine mailen