Ontdek het werk van MissieNederland

Ontdek 10

Jouw stem vertegenwoordigd

MissieNederland wil inspelen op politieke besluitvorming en op veranderingen in de maatschappij en publieke opinie die van invloed zijn op het missionair functioneren van de evangelische beweging. Zo zijn we momenteel, samen met andere partijen, in gesprek met diverse overheidsorganen over de wens van de overheid om toezicht te hebben op o.a. het jeugdwerk van kerken. 
 
 

Ontdek 11

Mondiaal congres met impact op de kerk van Nederland

In september vindt het vierde mondiale congres van de Lausannebeweging plaats in Seoul. Tijdens dit congres zullen meer dan 10.000 christenen uit de hele wereld bidden voor en werken aan een strategie om deelname aan Gods wereldwijde missie te versterken. MissieNederland zal, samen met anderen, Nederland daar vertegenwoordigen. MissieNederland zal de geleerde lessen naar de Nederlandse context vertalen.  

Ontdek 9

Gezond leiderschap

In de media kan je er niet omheen: grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Ook de Nederlandse kerken zijn er niet vrij van. MissieNederland werkt samen met anderen aan publicaties die kerken en christenen toerusten en handvatten geven. 
Want machtsmisbruik doet afbreuk aan Gods missie.
 

Lees meer

 

Ontdek 6

Ben jij evangelisch?

De evangelische beweging is breder dan je denkt: een beweging die gericht is op de kern van het evangelie van Jezus. Ben jij ook evangelisch? Test jezelf door de gratis testposter aan te vragen.

Doe de test

Ontdek 8

Samen Jong

Wil jij jonge generaties bereiken met en mobiliseren voor Gods missie? Dan heb jij een geloofsgemeenschap nodig waar die jonge generaties zich thuis voelen en kunnen groeien in geloof. Samen Jong, een project geïnitieerd door MissieNederland, helpt al meer dan 200 kerken om een geloofsgemeenschap te zijn voor alle generaties.  
 

Word deelnemer

Zo wordt onze gezamenlijke stem beter hoorbaar in onze samenleving. Samen wijzen wij op Jezus! 

Ik doe mee!

 

Ontdek 7